Puheenaihe

STT: Tyttöjen hyväksikäytöstä epäilty espoolaismies syytteeseen – 9–15-vuotiaat uhrit eri puolilta Suomea

Poliisin tietojen mukaan mies ja uhrit eivät tavanneet kasvokkain. Kuvituskuva.

Arkisto/Johanna Erjonsalo

Espoolaista 29-vuotiasta miestä syytetään Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa törkeistä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöistä, lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöistä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä, kertoo Yle.

STT:n mukaan syyttäjä on toimittanut käräjäoikeuteen yhteensä 48 syytekirjelmää. 11 koskee törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä ja 36 perusmuotoista lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä.

STT:n uutisessa kerrotaan, että poliisin mukaan epäillyt hyväksikäytöt tapahtuivat netin välityksellä viime ja tänä vuonna. Uhrit asuvat eri puolilla maata ja he ovat 9–15-vuotiaita.

Syytetyn epäillään lähestyneen uhrejaan Instagramissa ja Snapchatissa. Poliisin tietojen mukaan mies ja uhrit eivät tavanneet kasvokkain.

Mies on ollut vangittuna maaliskuun alusta alkaen. Hänellä ei ole aiempaa vastaavaa seksuaalirikostaustaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

IS: Suomalaismiehelle 3,5 vankeutta lapsen hyväksikäytöstä – oli suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä useita kertoja18.9.2019 15.05
Viisikymppistä miestä epäillään kahden lähipiiriin kuuluneen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä – tapaukset syyteharkintaan23.7.2019 16.58
Somessa tyttöjä saalistaneen hyväksikäyttäjän asianajaja vaihtui luottamuspulan vuoksi11.6.2019 13.48
Hovioikeus: Miehelle yli 5 vuotta vankeutta useista raiskauksista ja lapsen törkeistä hyväksikäytöistä – käräjäoikeus oli vapauttanut epäillyn18.4.2019 10.09
IS: Karmean lasten hyväksikäyttövyyhdin epäilty on "kristallihuumemies" – ihaili XS-kokoa ja vietti kallista luksuselämää 28.3.2019 09.17

Kommentit (5)

Kommentit

Täähän oli se ei-suomalainen?

Täähän oli se ei-suomalainen?

Joo kuten lähes kaikki

Joo kuten lähes kaikki tollasten tapausten tekijät. Siitähän ei tietenkään mainita yhtään mitään. Toisena uutisena on pahoinpitely Helsingin keskustassa, jossa epäiltynä valkoinen suomalainen mies niin heti on kuvat ja kaikki uutisessa.

Kummajuttu,kun nämä

Kummajuttu,kun nämä oleelliset tiedot aina jää uutisoimatta.

Jos kyseessä Islamin ja

Jos kyseessä Islamin ja Allahin alaisena toimiva ählämi, joka toteuttaa uskontoaan vääräuskoisia kohtaan, sitä ei uskalleta kertoa , rasistiksi leimautumisen takia.

Jep,vähän alempi otsikkohan

Jep,vähän alempi otsikkohan kertookin jo,mitä käy jos näitä kunniakansalaisia vähänkin epäilee mistään.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu