Puheenaihe

Poliisi tutkii Espoossa lapsen hyväksikäytön yritystä – vaappuva mies pelästytti 9-vuotiaan tytön

Poliisi tutkii maanantaiaamuna Espoon Mankkaalla tapahtunutta tapausta lapsen hyväksikäytön epäilynä. Kuva ei liity tapaukseen. 

Johanna Erjonsalo / arkisto

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii lapseen kohdistunutta hyväksikäytön yritystä Espoossa. 

Poliisille kerrotun tiedon mukaan suomea murtaen puhunut ulkomaalaistaustainen mies on maanantaiaamuna huudellut 9-vuotiaalle tytölle ja viittoillut tätä autosta luokseen.

Tapaus sattui Mankkaalla kello 8.20 aikoihin. Poliisi kertoi asiasta tiedotteessaan. 

Mies oli noussut punaisesta autosta ulos ja kävellyt vaappuen tyttöä kohti. Tyttö oli pelästynyt, huutanut ja lähtenyt juoksemaan kouluun, jolloin mies oli poistunut paikalta.

Tyttö oli kertonut tapahtumasta koulussa, josta ilmoitettiin asiasta poliisille.

Mahdollisesti tapahtuman nähneitä pyydetään olemaan yhteydessä Länsi-Uudenmaan poliisiin osoitteeseen [email protected] tai vihjepuhelimeen numeroon 0295413031.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (12)

Kommentit

Jos mies oli eksyksissä.

Jos mies oli eksyksissä.

Niin, tai jospa se vaan oli

Niin, tai jospa se vaan oli loukannut itseään ja halusi apua? Kuka sitä nyt kuvittelee heti pahinta mahfollista kunnon vieraasta ulkomaalaisesta?

Epäilen,että tämä 9-vuotias

Epäilen,että tämä 9-vuotias tyttönen on jotenkin provosoinut tätä miestä,joten hänellä olisi ollut oikeus...

Rajattomuus, vapaa liikkuvuus

Rajattomuus, vapaa liikkuvuus ja paperittomuus , Suomeen voi tulla ja raiskata, varastaa,puukottaa, uhkailla, kerjätä ja myydä , tehdä pimeää työtä, mitä vain . Kriittisyys on vihapuhetta.

Miksi piti kertoa, että puhui

Miksi piti kertoa, että puhui murtaen suomea ja vaappui ja oli ulkomaalaistaustainen? Ihan yhtä hyvin suomalainen puhuu murretta ja vaappuu. Kuitenkin erittäin törkeä teko ulkomaalaistaustaiselta, mikä ei kuitenkaan ollut yllätys.

Miksi ei nykyään enää saa

Miksi ei nykyään enää saa keroa tosiasioita?

Sitä minäkin ihmettelin, että

Sitä minäkin ihmettelin, että kuinka nyt kerrotiin kuten asia meni.

Kyllä se on pojat niin, että

Kyllä se on pojat niin, että jossain joku poliisin tiedottaja on tänään viimeistä päivää töissä, sen yhden sanan takia? (Toivon olevani väärässä ja tiedotuspolitiikka olisi muttunut.)

Luonnollisesti poliisi kertoo

Luonnollisesti poliisi kertoo tuntomerkeistä, jotka helpottavat epäillyn kiinnisaannista. Tuntomerkkien kertominen saattaa myös ehkäistä rikoksia. Tosin viime aikoina aivan liian usein poliisi on antanut konnille etumatkaa jättämällä tuntomerkeistä pois ne helpoimmin havaittavat (jotta poliisia ei voitaisi syyttää esim. etnisestä profiloinnista), tai kertomalla tuntomerkeistä vasta parin päivän päästä väkivaltarikoksesta tai sen yrityksestä.

No voi voi, kuinka tämän nyt

No voi voi, kuinka tämän nyt enää kääntää mitenkään suomalaisen tupakoivan, ryyppäävän, raappahousuisen, ylipainoisen, lihaa syövän ja punaisella bensa-autolla ajavan heteromiehen syyksi? Tule apuun Seuraaja12!

No sillä provosoinnilla

No sillä provosoinnilla,niinhänne siellä vuosaareski

Kiitos Sipilä ja kumppanit.

Kiitos Sipilä ja kumppanit.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu