Paikalliset

Valtuuston puheenjohtaja näytti esimerkkiä

Valtuuston puheenjohtaja Antti Lindtman (sd) ennätti Kaija-vaimonsa kanssa ensimmäisten joukossa kiinnittämään lemmenlukon Heurekan sillankaiteeseen.

– Innostuimme, kun luimme uutisen Vantaan Sanomista, Lindtman kertoo.

– Olimmekin jo pitkään etsineet Vantaalta sopivaa paikkaa lemmenlukolle.

Pari sai lukon häälahjaksi reilu vuosi sitten naimisiin mennessään.

Heureka tiedotti keskiviikkona, että sen sillan kaiteisiin sopii mainiosti kiinnittää lemmenlukkoja. Heurekan mielestä siltaa sopii myös kutsua rakkauden sillaksi.

– Yksi lukko siellä oli jo valmiiksi ripustettuna. Toivottavasti vantaalaiset ottavat rakkauden sillan omakseen ja kaide täyttyy lemmenlukoista, valtuuston puheenjohtaja toivoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (9)

Kommentit

Pusipusi ja halihali.. :)

Pusipusi ja halihali.. :)

Olisi parempi että valtuuston

Olisi parempi että valtuuston puheenjohtaja keskittyisi Vantaata koskeviin asioihin esim virkamiesten esteellisyys säännöt,eikä tämmöisiin julkisuuden hakemisiin kyseen alaisilla keinoilla.

Onneksi persut olivat

Onneksi persut olivat valveilla ja isänmaan, Vantaan ja köyhän kansan asialla tuonkin ajan. Persuillahan ei ole omaa elämää ollenkaan ;)

Toivottavasti sinulla on

Toivottavasti sinulla on asiat hyvin ja hoidettu niin kuin pitää, kun olet valmis arvotelemaan muita. Minusta oli hinoa Antti ja Kaija.

Niin koska auta armias, jos

Niin koska auta armias, jos valtuuston puheenjohtajalla on myös oma henkilökohtainen elämä poliitikon roolin takana! Enkä kyllä nää tässä mitään kyseenalaista, vaan tämä on ennemminkin "uuh... Ihanaa".

Hoh hoijaa. Joku se sitten

Hoh hoijaa. Joku se sitten jaksaa skitsota persuista. Levy on taas jäänyt päälle.

Voi hyvä jumala näitä

Voi hyvä jumala näitä poliitikkojen tempauksia. Tilakeskus osakeyhtiössä on asiat huonosti ja meitä työntekijöitä kohdellaan huonommin kuin eläimiä ja valtuuston puheenjohtaja kiinnittelee lemmenlukkoja siltoihin. Ei kulje ihan käsi kädessä järki ja politiikka.

Hyvä näin. Mutta ole myös

Hyvä näin. Mutta ole myös edelläkävijä ja uudistaja Vantaan päätösentekokulttuurissa ja varmista, ettei Vantaalle rakenneta Suomen suurinta ongelmajätteiden polttolaitosta. Vantaan suurimman puolueen ja valtuuston puheenjohtajana voit vaikuttaa tähän asiaan, jos vain haluat etkä lepsuile tässä asiassa. Nuorena poliitikkona sinulla on vielä etsikkoaikaa, mutta pian sulaudut muiden joukkoon, jos et ole oikea edelläkävijä. Vantaan Energia on syöttänyt kansalaisille ja poliitikoille pajunköyttä ja venkoilee edelleen juuri ongelmajäteasiassa. Jotkut vastuulliset virkamiehet ja luottamusmiehet ovat yhtyneet tähän.

Niin pysyvät nämä kolme:

Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo ja rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus, ja siihen kyllä sopii Veikko Vennamon hokema että "kyllä kansa tietää". Mutta mitenköhän kävisi, jos joku kiinnittäisi lukon, johon olisi kaiverruttanut nimensä rinnalle puudelinsa nimen, hmm....

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu