Matkalla kohti Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen valtuustoa -Karri Louevuo, 204

Vaikuta ja käytä ääntäsi tammikuussa 2022!

Mainos | Kuntavaalit on juuri käyty ja eduskunta on hyväksynyt kiistanalaisen sote -ratkaisun, josta lopputuloksena on 21 hyvinvointialuetta Suomeen. Yksi muodostettava alue on Vantaa-Kerava, johon valitaan tammikuussa 2022 aluevaltuusto ylimmäksi päätöksentekoelimeksi.

Nyt rakentuva hallintomalli ei ole toivomusten mukainen, mutta kokoomuksen puolueena ja edustajiensa kautta on oltava vahvasti edustettuna nyt ja jatkossakin päätöksentekoelimissä, riippumatta asiasisällöistä ja miten niihin on päädytty. Tällä periaatteella syntyi myös oma päätökseni lähteä mukaan myös näihin aluevaaleihin.

Paljon puhutaan vaalilupauksista ja miten niitä lunastetaan? Itselleni on helppo kuunnella ihmisten ajatuksia ja toiveita, mutta mitä yksittäisen ehdokkaan sitten kannattaa luvata? Itse lupaan nimenomaan kuunnella, sekä äänestäjien mielipiteitä että asiantuntijoiden lausuntoja.

Omaan pitkän kokemuksen vähittäiskaupan johtotehtävistä, olen mukana myös hallituksen jäsenenä Keimola Golf Club Oy:ssä, Tikkurilan Kokoomuksen hallituksessa varajäsenenä ja Vantaan kaupunkikulttuurilautakunnan varajäsenenä. Tällä hetkellä toimin yrittäjänä ja olen myös partnerina/osaomistajana Autorekry Oy -nimisessä yrityksessä. Lisäksi toimin Vantaan PuHu Juniorit -koripalloseurassa aktiivivalmentajana. Uskon, että pystyn kokemuksellani tuomaan vahvan panoksen alueelliseen päätöksentekoon valtuustotasolla!

Vaaliteemat liittyvät luonnollisesti sosiaali- ja terveyspalveluihin, niin kuin kaikilla ehdokkailla. Ennaltaehkäisevään toimintaan on syytä paneutua yhtä tarmokkaasti kuin akuuttien asioiden hoitoon. Järjestelmän valuvikakorjaukset, rahoitus ja verotus näyttelevät varmasti suurta osaa valtuustokauden tekemisissä. Vaaliteemoistani lisää oheisista linkeistä.

Seuraa minua Karri Louevuo -Kokoomus Vantaa | Facebook sivulla ja lisäksi IG Karri Louevuo (@karrilouevuo) • Instagram-kuvat ja -videot sekä twitter -tileillä https://www.twitter.com/KLouevuo.

Työhistoriaani voit tutustua seuraavasta Karri Louevuo | LinkedIn

Karri Louevuo

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn