Etelä-Vantaan Taitoluistelijat

Muodostelmaluistelun SM-kilpailut Espoossa, mukana EVT:n Ice Steps ja Dream Steps

Ice Steps vapaaohjelmassa The Phantom of the Opera

Sari Niskanen

Muodostelmaluistelun Suomen mestaruuksista kilpaillaan lauantaina ja sunnuntaina Espoon Barona Areenalla.

Tänä vuonna SM-kilpailuissa on, jos mahdollista, tavallistakin enemmän panosta - MM-kilpailut järjestetään Suomessa ja kisapaikat ovat jaossa viikonloppuna. Kisapaikassa Helsingin MM-kisoihin seniori-sarjassa ovat kiinni Rockettes, Marigold Ice Unity ja Team Unique.

EVT:n joukkueet kilpailevat, Ice Steps SM-juniorit -sarjassa ja Dream Steps SM-noviisit sarjassa.
Ice Steps aloittaa lauantaina lyhytohjelmalla Paso Doble Reloaded ja jatkaa sunnuntaina vapaaohjelmallaan The Phantom of The Opera. Ice Steps lähtee kisaan takanaan hieno pronssi ja kovat pisteet French Cupista Rouenista Ranskasta muutama viikko sitten.
Dream Steps kilpailee lauantaina ohjelmallaan Bangalore Palace. Dream Steps puolustaa viime vuoden SM-pronssia. Dream Stepsillä on tältä kaudelta hopeaa Cup of Berlin kilpailusta Saksasta ja Spring Cupista Italian Milanosta.

EVT:n joukkueita valmentaa Helena Tienhaara ja Saara Pulkkinen.

Kilpailujen ohjelma:

Lauantai:
SM-noviisien kilpailu klo 13.00 - 15.30
SM-juniorien ja senioreiden lyhytohjelma klo 16.00 - 18.30
Noviisine palkintojen jako klo 18.30

Sunnuntai
SM-junioreiden ja seniorieden vapaaohjelma klo 13.30 - 17.00
Palkintojen jako klo 17.15

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat

Aikaisempia kirjoituksia

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry (EVT) on yksi maamme johtavia taitoluisteluseuroja. EVT:n joukkueita, luistelijoita ja kasvatteja kilpailee sekä SM-tasolla että kansainvälisellä tasolla niin yksinluistelussa kuin muodostelmaluistelussakin. Seuralla on yli 30 vuotiset perinteet ja se on valittu useamman kerran Suomen parhaaksi taitoluistelu-seuraksi.
EVT:n toiminta keskittyy luistelukouluun, yksinluistelun kehitys- ja kilparyhmiin sekä muodostelmaluistelun kehitys- ja kilpajoukkueisiin. Seurassa on tänään n. 700 jäsentä ja yli 500 luistelijaa, iältään kolmevuotiaista kuusikymppisiin.

Lisätietoja: http://evt.sporttisaitti.com

Uusimmat mielipiteet