Friskis&Svettis Vantaa

Vauhdikasta liikettä synttärijuhlassa!

Friskis&Svettis Vantaa juhli kevään jumppakauden alkua ja viisivuotissyntymäpäiviään KickOff!2011-päivänä launtaina 15. tammikuuta. Päivä oli täynnä reipasta liikettä, iloisia ihmisiä ja juhlahumua. Myyrmäen urheilutalolla järjestetty maksuton KickOff-tapahtuma aloitettiin kolmella jumpalla: ensimmäisenä iloinen Startti, toisena vauhdikas Sportti ja kolmantena vielä toinen Startti. Huiman jumppaputken jälkeen oli aika siirtyä afrikkalaisiin tunnelmiin ja rytmeihin himmennetyssä valaistuksessa, kun vuoron sai Friskis&Svettiksen Afro. Viimeisenä saimme rauhoittua Ki Balansissa energisen päivän päätteeksi.

KickOff:ssa jumppaseuraa riitti: jokaiseen jumppaan, Afroon ja Ki Balansiin osallistui 50-60 liikkujaa. Mukana jumppajuhlassamme oli myös sisarseuramme Friskis&Svettis Helsingin jäseniä, jotka muistivat nuoremman seuransa syntymäpäiviä kukkakimpuin ja halauksin.

Kiitos kaikille kanssamme liikkuneille!

Friskis&Svettis Vantaa

Friskis&Svettis Vantaa

Aikaisempia kirjoituksia

Friskis&Svettis Vantaa

Friskis&Svettis on vantaalainen, vuonna 2006 perustettu liikuntaseura. Olemme osa F&S-liikettä, joka syntyi Ruotsissa vuonna 1978. Tarjoamme tehokasta ja hauskaa jumppaa tavoitteenamme saada sinut hymyilemään sitä erityistä hymyä, jonka näkee jo noin puolen miljoonan onnellisen kasvoilla Pohjoismaissa, Manner-Euroopassa, Britanniassa sekä Helsingissä ja Vantaalla. Friskis&Svettis on liikuntaseura, jonka idea on yksinkertainen. Liikkumisen pitää olla kivaa. Jollei liikkumaan lähteminen tunnu mukavalta, se jää helposti sikseen.

Uusimmat mielipiteet