Harri Mannermaalla on luja ote KU-58:n lipunvarressa myös vuonna 2012

Tarmo Jantunen (vas.) heilutti nuijaa kokouksessa ja Harri Mannermaa (oik.) jatkaa seuran puheenjohtajana

Kauko Rokala

KU-58:n puheenjohtajakisassa Mannermaa siirtyi kärkeen

Allun mökillä 9. joulukuuta pidetyssä KU-58:n vuosikokouksessa runsaslukuinen vuosikousväki valitsi yksimielisesti Harri Mannermaan Viiskasin puheenjohtajaksi vuodelle 2012. Tuleva toimintavuosi Mannermaalle tulee olemaan yhdestoista Viiskasin peräsimessä ja ottaa samalla kärkipaikan puheenjohtajakisassa . Ennen Mannermaata puheenjohtajakisaa johti Hannu Nurmi, jolle kertyi toimintavuosia kaikkiaan tasan kymmenen.Hänen puheenjohtajavuodet Viiskasissa osuivat vuosille 1979-1988. Muitakin pitkään viihtyneitä henkilöitä Viiskasin virkaportaasta menneiltä vuosilta löytyy. Kauemmin heistä seuraa on palvellut Boris Röman. Hän toimi taloudenhoitajana neljätoista vuotta 1988-2001. Taloudenhoitajan pestin Boris Röman peri Eila Kauppiselta. Hän hoiti tätä virkaa kymmenen vuoden ajan 1978-1987. Viiskasissa taloudenhoitajana ovat toimineet Toivo Porthen yhdeksän vuotta vuosina 1969-1977 sekä KU-58:n perustaja Vilho Nyberg, joka hoiti taloutta muun toimensa ohessa vuosina 1961- 1968. Nykyisellä taloudenhoitajalla Harry Jääskeläisellä on täynnä kahdeksan vuotta ja jatkaa 2012. Myös Sari Rokala (nykyinen Sinkkonen) oli seuran sihteerinä yhdeksän vuotta 1987-1995. Joten varsin moni on pitkään ollut ja edelleen on seuran vapaehtoista työtä tekemässä. Vuosikokouksessa puheenjohtaja Mannermaa muistuttikin, että seuraa on rakennettava niin, että kaikki siellä viihtyy, tunteella, että tämä on minun toinen kotini.

Tarmo Jantunen nuiji pöytään kokousvalinnat

Vuosikokouksessa Allun mökillä puheenjohtajan nuijaa heilutteli veteraani seurakonkari Tarmo Jantunen. Hän on pitkän linjan seuramies ja toimi muun muassa KU-58:n puheenjohtajana vuonna 1972. Puheenjohtaja Jantusen nuijan kopautuksella vuoden 2012 Mannermaan johtamaan johtokuntaan vuodeksi valittiin Heli Pohjanen, Sari Laukka, Harry Jääskeläinen ja Ilkka Nurminen. Kahden vuoden pestin saivat Eero Hosio, Kauko Rokala ja uusina jäseninä Kari Kiltilä ja Juha Kylänpää.

Nuorisopäällikkö Viiskasissa vaihtuu Sari Laukan luopuessa tehtävästä. Hänen tilalleen uusi nuorisopäällikkö nimetään virallisesti heti vuodenvaihteen jälkeen.

Myös kilpailujaostossa tapahtuu puheenjohtajan vaihdos, kun usean vuoden ajan jaostoa esimerkillisesti vetänyt Jukka Laukka vetäytyy ja luovuttaa viestikapulan seuraajalleen Kari Kiltilälle.

Valmennuspäällikkönä ja valmennusjaoston puheenjohtajana jatkaa edelleen Heli Pohjanen. Kävelijöitä luotsaa jatkossakin Pekka Muinonen. Veteraanijaostosta vastaa edelleen Kauko Rokala, jolle uskottiin vielä tiedotus neljänkymmenen vuoden yhtäjaksoisen rupeaman jälkeen. Talonmiehen hommat hän luovutti takaisin Jorma Puustellin varmoille harteille.Hyvää "apumiesvoimaa" hän saa Seppo Toloselta, ja edelliseltä talonmieheltä. Jorma toimii myös kilpailupuolella teknisenä johtajana. Keilajaostosta vastaa jatkossakin Hannu Nurmi. Talli-58 on puheenjohtaja Mannermaan heiniä.

KU-58:n rahaliikennettä ja kirjanpitoa hoitaa edelleen taloudenhoitaja Harry Jääskeläinen, hänen vastuualueeseen kuuluu myös, jäsenkirjurin hommat, sekä lisenssien maksaminen ajallaan Suomen Urheiluliitolle, lisäksi hän vastaa kilpailukaudella tulospalvelusta ja ehtiipä olla vielä useissa kilpailuissa toimitsijanakin. Kenttäurheilijat-58:n toiminnanjohtaja Tuula Ahokainen jakaa työtaakkaa yhdessä puheenjohtajan kanssa ja hoitaa sihteerin tehtävät.

Kenttäurheilijat-58:n paperinkeräyksestä vastaa jatkossakin Boris Röman. KU-58:n www-sivuja ylläpitävät Tuula Ahokainen ja Heli Pohjanen, tähän ryhmään on jatkossa tulossa myös Sari Laukka. Viiskasin tilastosivujen ylläpitämisestä vastaa Markku Auvinen. Mukana tässä tiimissä lisäksi ovat Veli Anttila, Hannu Nurmi ja Juha Kylänpää.

Uusi tärkeä valtausalue on tulossa. Se on Hiekkaharjun kentän ennätystulosten ja tekijöiden kirjaaminen ja saaminen ajantasalle. Tätä projektia eteenpäin vie Juha Kylänpää. Eijan huollosta, kioskitoiminnasta vastaa edelleen Eija Hyytiänen. Siinä hänellä apureina ovat ainakin Nina Haarma ja Airi Lahtinen. Tämä tärkeä ryhmä kaipaa kipeästi täydennystä.

Vuoden 2012 jäsenmaksut, toimintatarkastajat, muut valinnat

Vuosikokouksen päätöksellä Kenttäurheilijat-58:n jäsenmaksut vuonna 2012 ovat seuraavat: alle 16-vuotta ja opiskelijat 20 euroa, aikuiset yli 16-vuotta maksavat 25 euroa, perhejäsenmaksu on 50 euroa ja ainaisjäseneksi Viiskasiin pääsee 325 eurolla. Lisäksi vuosikokous päätti, että yleisurheilu on jatkossakin KU-58:n pääurheilumuoto.

Kenttäurheilijat-58:n toiminnantarkastajiksi (entiset tilintarkastajat) vuodelle 2012 varsinaisiksi nimettiin Tarmo Jantunen ja Pekka Piispanen, varatoimintatarkastajiksi Marja Kylämä ja Juha Vesala.

Vantaan seurayhtymän kokouksiin ja toimintaan nimettiin Tuula Ahokainen, Harri Mannermaa, Harri Haarma, Kari Kiltilä, Harry Jääskeläinen, Hannu Nurmi, Kauko Rokala, ja Jukka Laukka.

Edustajat Helsyyn ja SUL:oon nimeää johtokunta tulevan vuoden kokouksissa, FJG:n hallituksessa jatkaa Ilkka Nurminen, Vantaan Liikuntayhdistyksen kokouksiin on menossa Harri Mannermaa.

Kenttäurheilijat-58

Kenttäurheilijat-58 on 16.3.1958 perustettu yleisurheiluseura. Tule liikkumaan kanssamme! Kilpailet, kuntoilet, yleisurheilet ota yhteyttä!

Toimimme pääosin Hiekkaharjun ja Hakunilan urheilukentillä, Hakunilan kalliosuojassa, Jokiniemen ja Hakunilanrinteen koulujen saleissa. Tarjoamme urheilukouluista (3-12 v) veteraaneihin sekä kuntoliikuntaa että yleisurheiluvalmennusta.

Lue lisää kotisivuiltamme!