Korson Kaiku

Korson Kaiulla viidenkympin villitys

Antti Honkonen

Urheiluseura Korson Kaiku juhlii lauantaina 5.3. 50-vuotistaivaltaan monitoimikeskus Lumossa, Urpiaisentie 14, Korso, Vantaa.

Lasten juhla alkaa Lumosalissa klo 15:15 Teatteri Ilmi Ö:n esityksellä Ketunhäntä kainalossa. Juhlan lopuksi jaetaan ilmapalloja. Ennen esitystä mehu- ja kakkutarjoilu ravintola Villiankassa klo 14:30.

Pääjuhla Lumosalissa klo 17:30 huipentuu teatteri Ilmi Ö:n Jutun juuri -improvisaatioesitykseen. Ennen juhlaa kakku- ja kahvitarjoilu klo 16:30 lähtien ravintola Villiankassa.

Lumon aulassa on useamman päivän ajan näytillä Kaiun aatetta, vaatetta ja valokuvaa.

Lisäksi on ilmestynyt Kaikuja -historiikkilehti, jossa muun toiminnan ohella on n. 500 arvokisamitalia omaava menestyslista eri lajeista.

KorsKa:n tunnetuin urheilija on maailmanmestari Valentin "Vallu" Kononen. Hän voitti vuonna 1995 50 km:n kilpakävelyssä MM-kullan.

Korson Kaiku

Aikaisempia kirjoituksia

Korson Kaiku

Konkarit kutsuvat!
Hei yli 30-vuotias mies tai nainen, oletko kiinnostunut liikunnasta? Tervetuloa Korson Kaiku ry:n konkaritoimintaan! Lystiliikunnan (saappaan-, petankin-, lypsyjakkaran ja huulenheittoa) ohella harrastamme myös hikistä veteraaniurheilua.

Järjestämme vuositasolla Vantaalla, erityisesti Hakunilassa noin 40 erilaista tapahtumaa: Talvisin Luolakisa-sarjan ja kuntosalivuoroja, kevät- ja syyskausina Tiistaikisoja. Lisäksi on muun muassa Äitienpäivän Luolaemo- ja Isänpäivän Luolamieskisoja.
Yhteystiedot:
Antti Honkonen, gsm 040 529 5283, [email protected]
www.korsonkaiku.fi  --> Konkariurheilu

Uusimmat mielipiteet