Jokiuoman puistossa nähtiin taas iloinen joukko pieniä hiihtäjiä

Alle 5 vuotiaiden tyttöjen ja poikien sarjassa kisan aloittanut Otso Haltia saapuu maaliin. Hän oli kisan kakkonen.

Håkan Sandell

Palkintojen jakotilaisuus alkamassa.

Håkan Sandell

Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja ladut luistivat eikä tuulikaan häirinnyt tämän vuoden LC Vantaa/Etelän järjestämiä nappulahiihtoja Jokiuoman puistossa. Puitteet olivat siis erinomaiset ja hiihtoihin osallistui yli 70 hiihtäjää, joista yli 85 % oli ensikertalaisia. Tukijoukkoja oli monikertaisesti paikalla kannustamassa.

Ensimmäisenä Jokiuoman latukierroksen puolikkaalle starttasivat alle viisivuotiaat tytöt ja pojat. Nopeimman kierroksen hiihti Enna Syrjä. Toiseksi tuli Otso Haltia ja kolmanneksi Meeri Melamies.

Viisi- ja kuusivuotiaiden tyttöjen ja poikien sarjaan osallistui 31 hiihtäjää. Tässä sarjassa kamppailu oli tiukka, koska ero ykkösen ja kolmosen välillä oli vain vaivaiset kolme sekuntia. Paras oli Atte Syrjä ja hyvänä kakkosena vain sekunnin päästä oli Emmi Nieminen. Pronssimitalin sai Tia Piskunen. Atte Syrjä paransi tulostaan, koska hän osallistui myös viime vuonna ja oli silloin kolmas.

Seitsemän- ja kahdeksanvuotiaiden tyttöjen sarjaan osallistui 7 hiihtäjää. Ylivoimaisesti nopeimman ratakierroksen teki Ona Piskunen. Kakkoseksi tuli Noor Sidorov ja kolmanneksi Emma Toikkanen. Saman ikäisten poikien sarjaan osallistui 9 hiihtäjää. Kisan voitti Samu Poskela erinomaisella ajalla 1:19. Muista palkintosijoista oli tiukka kisa, jonka voitti myös viime vuonna mukana ollut Tommi Weck. Olli Kilpeläinen oli kolmas.

Extra sarjaan (yli 8vuotiaat tytöt ja pojat) osallistui nyt jo kymmenen hiihtäjää.

Hiihdot päättyivät palkintojen jakoon, jossa mitalien lisäksi jaettiin kaikille osallistujille suklaalevy. Mehua ja makkaraa maistui sekä hiihtäjille että tukijoukoille.

Tulosluettelo löytyy nettisivuiltamme:

http://www.verkkoviestin.fi/lionsvantaaetela/

LC Vantaa Etelä

Lions-toiminta käynnistyi Suomessa vuonna 1950. Kymmenen vuotta myöhemmin perustettiin ensimmäinen vantaalainen klubi ja tästä edelleen kymmenen vuoden kuluttua meidän oma klubimme LC Vantaa/Etelä Suomen 530. klubina. Jäseniä klubissamme on 25. Varainhankinta-aktiviteettimme on Ratagolf Jokiuoman puistossa vuodesta 1987. Hankitut varat klubi käyttää valtakunnallisten teemojen lisäksi pääasiassa paikallisten koulujen ja muun nuorisotoiminnan sekä veteraanien ja heikko-osaisten tukemiseen.
Yhteystiedot: [email protected]

www.lions.fi/district107-N/VantaaEtela/