Sukkatalkoot jatkuvat vielä 15.11 ja 22.11

Eija Päivinen

Jos kaipaat neulomisvinkkejä tai -seuraa, ota haaste vastaan ja tule mukaan sukkapiiriin, joissa neulotaan villasukkia joulupakettiin apua tarvitseville. 

Konkarit opastavat solmukohdissa. Seurakunta tarjoaa lankoja tai voit tuoda myös omat langat. Muista sukkapuikot!

Neulontaillat vielä 15.11. ja 22.11. klo 17–19 Korson seurakuntakeskuksessa, Merikotkantie 4. Iltateetä tarjolla. Ohjaajina Lions Club Vantaa Komeetat.

LC Vantaa Komeetat

Olemme kansainvälisen leijonien palvelujärjestön 18-vuotias naisklubi, jossa on jäseniä 41. Iloinen ja aikaansaava naisenergia saa klubimme toimimaan innolla alueemme hyväksi.

 

Järjestämme avustusrahojen hankkimiseksi suositun ja jo perinteisen viihdekonsertin Lumossa. Konserttituloilla olemme voineet hankkia muun muassa stipendejä ja huomioliivejä alueemme kouluille, Mitro-huumekoiran Tullille, kouluttaneet Quest-opettajia huumeiden vastaiseen työhön, tukeneet Uutta lastensairaalaa, alueemme jalkapalloleikkikoulua, Metsokodin vanhuksia sekä veteraaneja ja näkövammaisia.

 

Neulomme ystäviemme kanssa myös kaulahuiveja rintasyöpäpotilaille, Äiti Teresa-peittoja vanhuksille ja pikkusukkia Korson neuvolan kautta vauvoille.

 

Tule sinäkin mukaan "Tekemään hyvää”. Auttaminen saa olla myös hauskaa, hyödyllistä ja palkitsevaa.