Nappulakisoissa hiihdetään Seutulan koululla 4.3.2018

Klubin jäsen Pekka Markkula antaa rohkaisevan lähtösysäyksen aurinkoiselle kilpaladulle. 

 

Antti Tuomikoski

Lions Club Vantaankoski-Vandaforsen järjestää nyt jo 52. kerran Nappulakisat Seutulassa. Jo kolme sukupolvea on viettänyt maaliskuun ensimmäisen viikonvaihteen Seutulan koululla hiihtäen, ratsastaen, tutustuen paloautoon, syöden makkaraa tai nauttien kahvit ja pullat, hilloa ja letun…

Keskeisintä on kuitenkin kisailu, jonka päätteeksi jokainen urhea hiihtäjä saa mitalin. Ehkä joku heistä seisoo joskus vielä olympialaistenkin palkintopallilla. Kuka tietää?

Miksi Nappulakisat toteutetaan vuodesta toiseen?

Ensinnäkin kohtaamisen vuoksi. On mukava tavata oman alueen lapsiperheitä keväisissä merkeissä. Esimerkiksi Kivistöön ja Keimolaan on muuttanut paljon uutta väkeä, joten kisoissa voi tutustua ehkä aivan uusiinkin ihmisiin.

Toiseksi: kisojen tuotolla nuoria tuetaan hyvään elämään. Kuluneella kaudella on kustannettu mm. alueen urheiluseurojen vapaaehtoisille valmentajille elämäntaitoihin liittyvä koulutus, on annettu stipendejä, jaettu turvallisen nettikäytön opas kolmasluokkalaisille, tuettu nuorten vammaisurheilua. Viime syksynä klubin katastrofirahaston kautta saatettiin auttaa kaksi kaikkensa menettänyttä perhettä nopeasti uuteen alkuun.

Nappulakisat netissä: www.nappulakisat.fi

 

LC Vantaankoski - Vandaforsen

LC Vantaankoski -Vandaforsen on paikallisesti toimiva järjestö Luoteis-Vantaalla, Kivistön-Seutulan suuralueella. Olemme osa kansainvälistä Lions-organisaatiota.

Toimimme yhteistyössä alueen koulujen ja nuorisojärjestöjen sekä muiden harrastejärjestöjen kanssa. Palvelumme kohteena ovat erityisesti veteraanit ja muut seniorit. 

Kaikki alueemme kehittämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita  mukaan toimintaamme.   

Lue lisää toiminnastamme!