Seuraava Naisten itsepuolustuskurssi 30.9. Espoossa

Espoon Krav Maga ry

Naisten itsepuolustuskurssi on LOVE ry:n ja Espoon Krav Magan yhdessä järjestämä kurssi kaikille naisille, jotka voivat joutua kohtaamaan väkivaltatilanteita kadulla, koulussa, työpaikalla tai kotona.

Kurssilla käydään läpi väkivaltaisen ihmisen tunnusmerkit, väkivaltatilanteen kehittyminen ja siitä poistuminen.

Kurssilla suoritetaan paljon käytännön harjotteita, sillä tilanneharjotteet ovat tehokas tapa myös oman väkivaltakokemuksen läpikäyntiin.

Lähtökohtaisesti kurssilaisia opastetaan kolmen E:n toimintaan, eli Etäisyys, Este ja Exit. On kuitenkin tilanteita joista uhri ei pääse poistumaan. Näihin väkivaltatilanteisiin Naisten itsepuolustuskurssi tarjoaa kun mikään muu ei auta - harjotteita.

 

Aika: Sunnuntaina 30.9. klo 11-15

Paikka: Espoon Krav Magan tilat Tapiolan tennispuistossa, os. Tuulikuja 1, Espoo.

Vetäjä:Jani Suvanto, puh. 040 334 5925 

Hinta: 40 eur

Ennakkoilmoittautuminen: 20.9. mennessä sähköpostiosoitteeseen [email protected] tai soittamalla ryhmän vetäjälle. Minimiosallistujamäärä on 10 henkeä.

Katso kurssin video: http://www.youtube.com/watch?v=OFFhapEs_9c

Lisätietoja Espoon Krav Magasta: www.espoonkravmaga.fi

Love ry Vantaa

LOVE – Lapsen Oikeus Väkivallattomaan Elämään ry Suomi on yhä Euroopan lähisuhdeväkivaltaisimpia maita ja kymmenet tuhannet lapset kohtaavat väkivaltaa kotonaan. Lähisuhdeväkivallan seuraukset ovat kohtalokkaimpia lapsille. Lasten vajavaisia ihmisoikeuksia parantamaan on perustettu Lapsen Oikeus Väkivallattomaan Elämään, LOVE. Entisten lähisuhdeväkivallan uhrien perustaman yhdistyksen tavoitteena on tehdä väkivalta näkyväksi ja auttaa uhreja.

www.yhdistyslovery.com

Apua ja tukea haasteelliseen perhetilanteeseen saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

[email protected]

Turvallisuusneuvoja: LOVEn turvallisuusasiantuntija auttaa, jos pelkäät turvallisuutesi puolesta, ota yhteyttä: [email protected]

Yhdistysasiat: Jäsenyyteen, jäsenmaksuihin ja muuhun yhdistyksen toimintaan liittyvät asiat: [email protected]

Tykkää Facebook -sivustamme: http://www.facebook.com/pages/LOVE-Parempi-el%C3%A4m%C3%A4-v%C3%A4kivalt...

Tsekkaa aina uusimmat Naisten itsepuolustuskurssit: http://www.facebook.com/NaistenItsepuolustuskurssit 

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun 15€ tilille 572023-2101052. Muistathan laittaa viestikenttään sähköpostiosoitteesi/muun yhteystiedon.

Vapaajäsenyttä voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen yhdistykselle.

LOVE ry:n jäsenillä on myös mahdollisuus keskustella kokemuksistaan suljetulla keskustelupalstalla http://forum.yhdistyslovery.org/