MLL Korso

MLL Kylämummien ja -vaarien koulutus Korsossa

Haluatko antaa aikaa lapsille? Toivoisitko elämääsi lisää sisältöä? Haluatko ylläpitää omia taitoja ja virkeyttä? Kaipaatko uusia samanhenkisiä ystäviä?

MLL Korson yhdistyksessä aloitti 2009 vuoden lopulla ensimmäinen MLL kylämummi - Rauni. Toinen kylämummi Riitta-Liisa tuli mukaan toimintaan keväällä 2010 ja aloitti päiväkodissa vierailut syksyllä 2010. Kylämummi toiminta on antoisaa ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Lue lisää MLL Korson yhdistyksessä toimivan Raunin kokemuksista http://korso.mll.fi/toiminta/kylamummit-ja_vaarit/.

MLL:n Uudenmaan piiri etsii Kylämummeja ja Kylävaareja perhekahviloihin ja muuhun lapsiperheille suunnattuun toimintaan. Perhekahvilassa voit esimerkiksi leikkiä ja lukea lapsille satuja tai auttaa kahvinkeitossa. Yhteistä toimintaa voidaan järjestää myös päiväkodeissa, kerhoissa ja kirjastoissa – minne menetkin, olet varmasti odotettu vieras. Tärkeintä on läsnäolo, kuunteleminen, tukeminen ja rohkaiseminen!

Kylämummina ja -vaarina toimiminen perustuu vapaaehtoisuuteen. Voit valita itsellesi sopivan tavan toimia ja päättää, kuinka paljon käytät toimintaan aikaa. Tärkeää on, että toiminta tuottaa iloa ja hyvää mieltä. Kylämummeille ja -vaareille järjestetään myös vertaistapaamisia, tukea ja ohjausta.

Koulutus uusille Kylämummeille ja Kylävaareille

torstaina 7.4.2011 klo 14.00 - 16.00

Korson seurakunnantiloissa, Merikotkantie 4, 01450 Vantaa

Lisätietoja ja ilmoittautuminen koulutukseen 4.4.2011 mennessä:

Perhetoiminnan ohjaaja Teija Silvonen puh. 044-7289599 [email protected]

Tule rohkeasti mukaan koulutuksen, jonka jälkeen ohjaamme sinut mukaan lähialueesi paikallisyhdistyksen toimintaan. Koulutuksessa on kahvitarjoilu.

Marja Mikkonen

MLL Korso

Aikaisempia kirjoituksia

MLL Korso

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin valtakunnallinen kansalaisten järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi. MLL:n toiminnan perusta on paikallinen vapaaehtoistoiminta.

 

MLL Korso on perustettu 1945 ja se on Suomen suurin MLL:n paikallisyhdistys. Yhdistyksellä on jäseniä n. 980. Päätoimintamuotoja ovat muskarit, jumpat, soitonopetus sekä perhekahvilat. Lisäksi järjestetään tapahtumia, konsertteja ja koulutuksia, mm. kirpputorit ovat hyvin suosittuja.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan.

http://korso.mll.fi/

Uusimmat mielipiteet