Myyrmäki-liike

Jesse Pasanen ja Jenni Väisänen ehdolla KPH Award palkinnon saajiksi

Martinlaaksontien katutaideteos

MYYRMÄKI-liike

Martinlaaksolaiset Jesse Pasanen ja Jenni Väisänen toteuttivat yhdessä Skill Yourself ryhmänsä sekä Martinlaakson lukion oppilaiden kanssa viime kesänä katutaideprojektin Martinlaaksontien alikulkutunneliin Viherpolulla. Osana MYYRMÄKI-liikkeen ja Vantaan Taidemuseon koordinoimaa Myyr Yorkin katutaidekesää toteutettu projekti on nyt nimetty yhdeksi finalisteista valittaessa KPH Award 2013 palkinnon saajaa ensi viikon lopulla Kööpenhaminassa järjestettävässä Copenhagen Creative Summit 2013 tapahtumassa.

Myyr Yorkin katutaidekesässä maalattiin yhteensä neljä alikulkutunnelia Myyrmäen suuralueella. Puolet töistä toteutettiin graffiteina spreijaamalla ja toinen puoli perinteisellä pensselitekniikalla. Martinlaaksontielle ja Virtatielle toteutettujen töiden sponsorina toimi Tikkurila Oyj joka myös ilmoitti Jennin ja Jessen projektin kilpailuun. Järjestäjät ovat kutsuneet kaikki finalistit ensi viikolla paikanpäälle tapahtumaan.

Kaikista pohjoismaista valittujen 15 finalistin joukossa on myös kaksi muuta suomalaista projektia, valtakunnallinen Siivouspäivä, johon myös MYYRMÄKI-liike on osallistunut sekä kaupunkirenki-palvelu.

Finalisteja voi äänestää Facebookissa alla olevassa linkissä: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.639812829402445.1073741827.390...

Myyrmäki-liike

Aikaisempia kirjoituksia

Myyrmäki-liike

Myyrmäki-liike on lokakuussa 2012 Facebookissa perustettu eri ikäisten Myyrmäen suuralueella asuvien, opiskelevien, työskentelevien ja harrastavien avoin ja puoluepoliittisesti sitoutumaton yhteisö, joka rakentaa Myyrmäestä viihtyisämpää ja elävämpää kaupunginosaa sekä omilla teoilla, että vaikuttamalla kaupungin päätöksentekoon.

Kotisivut: www.myrtsi.fi

www.facebook.com/Myyrmakiliike

 Tervetuloa mukaan toimintaan!

Uusimmat mielipiteet