Nuorisokuoro Laurus

Kevättä rinnassa!

Pahoittelumme siitä, että juttumme myöhästyi niin paljon, kun ei hiihtolomalla tahtonut sitten yhtään toteuttaa velvollisuuksiaan! Mutta nyt on kuitenkin loma takana, ja torstaina alkaakin kunnon treenaus tulevaa nauhoitusta varten!

Lomalla ehdimme huomata, kuinka kovaa vauhtia kevät on jo tulossa. Aurinko nousee aamulla aikaisin, ja ilmatkin rupeavat pikkuhiljaa lauhtumaan.

Mutta kuten aijemmin ehdimmekin jo mainita, aijomme siis nauhoittaa kappaleita, joista yhden lähetämme Kanadassa tapaamallemme säveltäjälle. Nauhoitus kestää kaksi pitkää päivää, joten töitä on paljon, ja tahti on kova! Muutenkin, aijomme kesällä osallistua Tampereen Säveleen, ja uusia kappaleita tulee koko ajan harjoiteltavaksi.

HYVÄÄ TULEVAA KEVÄTTÄ KAIKILLE! Toivoo Tiina ja Katarina

Tiina Länsman ja Katarina Juutilainen

Nuorisokuoro Laurus

Aikaisempia kirjoituksia

Nuorisokuoro Laurus

Vantaan musiikkiopiston Laurus-nuorisokuoro perustettiin vuonna 1995. Kuorossa laulaa nelisenkymmentä 12-22 -vuotiasta, aktiivisesti musiikkia harrastavaa tyttöä. Kuoroa on alusta alkaen johtanut Heidi Harinen. Laurus laulaa pääosin a cappella -musiikkia ja sen monipuolinen ohjelmisto koostuu eri aikakausien koti- ja ulkomaisista kuoroteoksista.

Uusimmat mielipiteet