Arkihuolesi kaikki heitä...

... ja tule hetkeksi tunnelmoimaan ihanissa joulunodotuksen sävelissä! Laurus -nuorisokuoron joulukonsertti pidetään yhteistyössä Hiekkaharjun Lions Clubin kanssa Pitäjän kirkossa (Pyhän Laurin kirkko) maanantaina 12.12. klo 19. Luvassa sekä perinteistä että hiukan uudempaa joulumusiikkia  - sekä tietysti tuttuja yhteislauluja - tunnelmallisessa miljöössä!

Laurus -kamarikuoro konsertoi keskiviikkona 7.12. klo 19 Korson kirkon seurakuntasalissa. Lisäksi kamarikuoroa voi kuulla Vantaan musiikkiopiston joulukonsertissa Myyrmäen kirkossa keskiviikkona 14.12. klo 19.

Sekä nuorisokuoron että kamarikuoron joulunodotus sujuu perinteisesti jouluohjelmistoa harjoitellessa sekä jouluesiintymisissä kierrellessä. Joskus on hiukan haasteellista saada koulukiireet ja kuorokiireet mahtumaan samoille ruuhkaviikoille, mutta lyhyt joululaulusesonki motivoi harjoittelemaan ihania ja muistojentäyteisiä kappaleita kiireenkin keskellä. Tuntuu hienolta saada laulaa ihmisille heidän elämänsä tuttuja ja tärkeitä lauluja, ja tuoda sillä tavalla kaikille joulumieltä ja iloa talven pimeyteen. Ensimmäisestä adventista alkaen laulut kaikuvat Laurus -kuorojen toimesta ympäri Vantaata erilaisissa tilaisuuksissa, ja piipahdammepa matkallamme ihan Porvoossa asti!

Tunnelmallista joululauluaikaa kaikille!                                                     

Nuorisokuoro Laurus

Vantaan musiikkiopiston Laurus-nuorisokuoro perustettiin vuonna 1995. Kuorossa laulaa nelisenkymmentä 12-22 -vuotiasta, aktiivisesti musiikkia harrastavaa tyttöä. Kuoroa on alusta alkaen johtanut Heidi Harinen. Laurus laulaa pääosin a cappella -musiikkia ja sen monipuolinen ohjelmisto koostuu eri aikakausien koti- ja ulkomaisista kuoroteoksista.