PK-35 Vantaa Miehet

Masar Ömer PK-35-Vantaan riveihin

PK-35 Vantaan uusin sopimuspelaaja on 20-vuotias Masar "Maski" Ömer. Hyökkääjän paikalla pelaava Maski on edustanut koko uransa Etelä-Espoon Palloa.

Masar Ömer on viimeisen kahden kauden aikana ollut 2. divisioonassa pelanneen Espa:n ehdottomia luottopelaajia. Kovat tehot Espa:n riveissä paukuttaneen Maskin pelityyli tuo väkisinkin mieleen Zlatan Ibrahimovicin. Ömer on pitkäksi pelaajaksi todella taitava, pallovarma ja pystyy viimeistelemään maaleja niin päällä kuin jalallakin. Testijaksonsa aikana vantaalaisten valmennusjohdon vakuuttanut hyökkääjä uskoo maaleja syntyvän myös Ykkösessäkin.

-Olen todella innoissani nyt kun sopimus on allekirjoitettu ja pääsen näyttämään taitojani astetta kovemmassa sarjassa. On hieno siirtyä ammattimaiseen ympäristöön Vantaalle. Pelin tempo ja vastustajat ovat kovempia Ykkösessä, sen huomaa jo harjoituksissakin, uskon silti pystyväni tekemään paljon maaleja ja auttamaan joukkuetta.

PK-35 Vantaa Miehet

Aikaisempia kirjoituksia

PK-35 Vantaa Miehet

PK-35 Vantaan miesten joukkue pelaa maamme toiseksi ylimmällä sarjatasolla ja samalla edustaa Vantaalaista jalkapalloa ylimmillään.
 
Joukkue pelaa ottelunsa Myyrmäen Urheilupuiston upealla jalkapallostadionilla.
 
Joukkueen kotisivut: www.pk-35vantaa.fi
 
 
 

Uusimmat mielipiteet