PuHu Juniorit

PuHulaisia Talent-leirille ja haastajapäiville

Koripalloliitto järjestää Suomen lahjakkaimmille 13-16-vuotiaille tulevaisuudenlupauksille vuosittain neljä 7-8-päiväistä, yksilön kehittymiseen tähtäävää Talent Campia. Leireille kutsutaan 16 tyttö- ja 16 poikapelaajaa: Helmikuussa järjestettävälle Talent Campille sai kutsun kaksi PuHulaista: B-poikien Oskar Michelsen sekä A-tytöissä ja Puhuttarissa tänä vuonna pelannut Noora Korhonen.

Helsingissä, Tampereella ja Kotkassa järjestettävät talent-päivät on tarkoitettu 13-16-vuotiaille paikallisille haastajille. Talent-päivien tarkoituksena on keskittyä pelaajien arkiharjoittelun evästämiseen sekä samalla kartoittaa lupaavia pelaajia Talent-Camp-leiritykseen ja nuorten maajoukkuerinkeihin.

PuHu:sta on kutsuttu Helsingin Talent-päiville 21-22.2 yhteensä kuusi pelaajaa: Gloria Mulumba (B-tytöt), Audrey Mulumba (A-tytöt), Taru Hakkarainen (A-tytöt/Puhuttaret), Matts Urnberg (A-pojat), Kevin Ots (B-pojat) ja Joni Katajamäki (A-pojat).

Sandra Lindqvist

PuHu Juniorit

Aikaisempia kirjoituksia

PuHu Juniorit

PuHu Juniorit ry on marraskuussa 2008 perustettu vantaalainen koripalloseura. Seura mahdollistaa koripallon pelaamisen tytöille ja pojille kilpa- ja harrastusmielessä Vantaalla. Seura tarjoaa koripallon kautta urheilullisen ympäristön, jonka avulla lapset ja nuoret voivat kasvaa vastuullisiksi ihmisiksi.

PuHu:ssa on yli 300 pelaajaa juniorijoukkueissa ja yli 100 pelaajaa aikuisten divisioonajoukkueissa sekä pyörätuolijoukkue ja kaksi kehitysvammaisten lasten joukkuetta. Kaudella 2010-2011 PuHu Junioreissa toimii yli 20 juniorijoukkuetta sekä 10 aikuisten harrastajajoukkuetta. Seurassa toimii kaksi täysipäiväistä työntekijää sekä yli 50 valmentajaa.

http://puhujuniorit.fi/

Uusimmat mielipiteet