Valio-Jukolassa ennätysosanotto

Jussit valmiina matkaan.

Riitta Ketola

Valio-Jukolan ilmoittautuminen on päättynyt. Mukana maailman suurimmassa suurviestissä on tällä kertaa ennätyksellisesti 16 866 juoksijaa. Aikaisempi ennätys oli kahden vuoden takaa Kytäjä-Jukolasta, jossa mukana oli 15 309 juoksijaa.

Valio-Jukolaan on ilmoittautunut 1686 Jukola-joukkuetta ja 1266 Venla-joukkuetta. Mukana on joukkueita 24 maasta. Perinteisten suunnistusjoukkueiden lisäksi ilmoittautuneissa on suuri määrä yritysten joukkueita, opiskelijaporukoita sekä suku- ja sisarusjoukkueita. Kaikki eivät Jukolan koitokseen lähde kovin vakavalla mielellä, jos joukkueiden nimiä katselee. Mukana on mm. joukkueita nimeltä Need for Speed, Lost Boys, Kaukaa haettu ja Hukkasuunta.

Ilmoittautumisen lisäksi majoituspaikkojen varaus on päättynyt. Majoitusta kaipaavat voivat kysellä niitä lähialueen majoituksen tarjoajilta.

Valio-Jukola suunnistetaan Vantaalla Hakunilan urheilupuistossa 16.-17.6.2012. Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy ja paikalle kannattaakin tulla seuraamaan jännittävää suunnistuskilpailua ja kokemaan Jukolan ainutlaatuinen tunnelma. Parhaiten paikalle pääsee joukkoliikenteellä.

Lue lisää: www.jukola.com/2012.

Valio-Jukola 2012

Valio-Jukola 2012 suunnistetaan Vantaalla Hakunilan urheilupuistossa 16.-17. kesäkuuta 2012. Kyseessä on 64. Jukolan viesti ja 35. Venlojen viesti.

Jukolan viesti syntyy pääasiassa talkoovoimin. Päävastuussa järjestelyistä on kaksi paikallista suunnistusseuraa Pihkaniskat ry Vantaalta ja Keravan Urheilijat.

Lisätietoa Jukolasta kotisivuilta!