V-P:lle SM-mitaleja seniorisarjoissa

V-P:n pelaajat osallistuivat runsaslukuisesti Talissa järjestettyihin seniorien SM-kisoihin. Mitaleihinkin yllettiin kolmessa nelinpelisarjassa. Mikko Viljanen parinaan GVLK:n Pekka Rinne ylsi M35-sarjan loppuotteluun, mutta siinä tuli tappio parille Tapio Nurminen HVS/Veli-Pekka Antila OVS. Viljasella oli siten onnistunut paluu polvileikkauksen jälkeen.

Naiset menestyivät parhaiten myös nelinpeleissä. N65-sarjassa parit Ilse Niskanen/Pirkko Kuorikoski ja Paula Manninen/Sirkka Laurila Smash etenivät välieriin, mutta loppuottelupaikka ei toteutunut kummaltakaan parilta. Yhden voiton kaksinpeleissä saalistivat M65-sarjassa Martti Niskanen ja N65-sarjassa Paula Manninen.

Valko-Pallo

Valko-Pallo on Hiekkaharjussa toimiva 40-vuotias tennisseura, jossa on noin 400 jäsentä, heistä puolet juniori-ikäisiä. Seura järjestää ohjattua valmennusta kaikenikäisille ja sillä on 12 joukkuetta valtakunnallisissa aikuisten ja seniorien sarjoissa. Toiminta on ympärivuotista ja seuraan ovat tervetulleita myös omaksi ilokseen tennistä harrastavat.

Lue lisää kotisivuiltamme!