Perusjumppaa naisille ja miehille Villa Grönbergissä

Erityisliikunnanohjaaja Päivi Dufvelin ohjaa perusjumpparyhmiä A-kilta Villa Grönbergissä torstaisin klo 17.30-18.30

Hannu Ylönen

Jumppatunnit aloitetaan alkulämmittelyllä musiikin tahdissa...

Hannu Ylönen

Jumppatunnin jälkeen on mukava ja rentoutunut olo...

Hannu Ylönen

PERUSJUMPPAA TIKKURILASSA TORSTAISIN KLO 17.15-18.15. 

(HUOM!  JUMPPAA EI OLE KUUKAUDEN ENSIMMÄISENÄ TORSTAINA, JOLLOIN VILLA GRÖNBERGISSÄ ON A-KILLAN JÄSENILTA)

Perusjumppa sisätiloissa sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille, ikään ja kuntoon katsomatta. Sisäjumppa on erinomainen liikuntamuoto läpi vuoden ja varsinkin syksyn loskakeleissä.

Liikunnanohjaaja Päivi Dufvelin käy jumppauttamassa halukkaita A-kilta Villa Grönbergissä (Tikkurila, Jokiniementie 58) torstaisin klo 17.15-18.15.

"Jumppatuntiin kuuluu alkulämmittely, lihaskuntoutus ja loppuvenyttely. Jumppa sopii kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille", sanoo Päivi, ja toivottaa kaikki liikunnan ystävät tervetulleiksi Villa Grönbergiin.

Päivi Dufvelin on liikunnanohjaajana alansa ammattilainen. Hänellä on oma Fitness & Health yritys. Päivillä on koulutus ja valmius vetää myös erityisryhmiä, esimerkiksi mielenterveyskuntoutujien ja sydänsairaiden ryhmiä. Vantaan A-killan jumpparyhmää hän on ohjannut jo monta vuotta.  

Vantaan A-Kilta

Vantaan A-kilta ry ja oman päihdeongelmansa jo selvittäneet kiltalaiset haluavat auttaa Sinua, jos päämääränäsi on päihteetön ja mielekäs elämä. A-killan perusajatuksena on tarjota Sinulle virikkeellistä toimintaa ja monipuolista vertaistukea päihteettömän elämän tueksi. Kaikki kiltatoiminta on päihteetöntä.

www.vantaan-a-kilta.fi