Kansainvälisen valokuvanäyttelyn viisivuotisjuhlan avajaiset

Kansainvälisen näyttelyn kuvia: Dino Odoardo Gibertoni Italy Afiap Balletto 4

Dino Odoardo Gibertoni Italy Afiap

Finland Circuit 5th Vantaa Salon  Heurekassa lauantaina 26.10. klo 12-16. Vapaa pääsy.

Tule katsomaan maailman huippukuvaajien teoksia!  Näyttelytarjonnan parhaat kuvat suurella valkokankaalla!  Esityksen taustamusiikista vastaa kreikkalaistyyppistä musiikkia esittävä Duo Zorbas.

Avajaisten juhlaluennot:

Klo 12-13 Valokuvaamisen ja jakamisen ilo

Valokuvakouluttaja Tiina Puputti Valokuvaviestinnän Instituutti VaVi

Millaisella kuvalla kuvitat sanomasi? Miten kuvasi voisi olla kertovampi tai ilmaisullisempi?

Klo 13-14 Valokuvaajana vieraissa kulttuureissa

Valokuvaaja Kirmo Wilen

Miten tulla toimeen ja työskennellä valokuvajana paikoissa, joissa yhteistä kieltä ei ole, kulttuurierot ovat suuret ja paikallisten tapojen ymmärtäminen hankalaa?

Klo 14-16 Esitetään näyttelyn palkitut kuvat.

Näyttelyyn osallistui 761 kuvaajaa 60 eri maasta 6952 kuvalla.  Joista Vantaan osanäyttelyyn valittiin Värisarjaan 948 kuvaa, Mustavalkosarjaan 787 ja Kuvajournalismisarjaan  381 kuvaa. Palkittuja kuvia on yhteensä 76.  Vantaan osanäyttelyn parhaaksi kuvaajaksi valittiin eniten hyväksyntöjä saaneena Dino  Odoardo  Gibertoni,  AFIAP   Italiasta.

Vantaan Fotokerho

Vantaan Fotokerho ry:n tarkoituksena on kuvausharrastuksen edistäminen ja valokuvausalaan liittyvien tietojen ja taitojen lisääminen jäsentensä keskuudessa.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää jäsenilleen kuvausopetusta, toimeenpanee kuvauskilpailuja ja kuvanäyttelyitä sekä pyrkii herättämään kiinnostusta kuvausharrastusta kohtaan julkisen valistustoiminnan avulla.