Vantaan Jazzyhdistys

Caron Barnes juhlajameissa

Caron Barnes on juhlajamien solisti.

-

Maaliskuun Tikkujamit 11.3. ovat juhlajamit. Esiintyjinä ovat Barbeque Jazzband, jonka laulusolisteina ovat Erja Uitto ja Caron Barnes sekä kakkosbändi Take Vibe. Talon perusbändi Swing & Tonic on mukana normaaliin tapaan.

Erja Uitto on kaikille jazzin kuuntelijoille tuttu laulajatar, joka on esiintynyt Barbeque Jazzbandin laulusolistina kymmenen vuotta. Hän esiintyy myös muiden pienempien kokoonpanojen kanssa.

Caron Barnes on bändin toinen solisti. Hän syntyi Englannissa jamaikalaisista vanhemmistaan. Hän muutti 80-luvun alussa Suomeen. Hän esiintyi laulavana tiskijukkana, kunnes hänet Bongattiin Tampereen teatterin Carmen Negra päärooliin. Tämän jälkeen hänelle kertyi runsaasti esiintymistilaisuuksia, niin jazzpiireissä, kuin myös musikaaleissa. Näistä voidaan mainita muun muassa Stand by me ja Hairspray- musikaalit.

Barnes on nykyään Olle Ekman´s Stars-ryhmän valovoimaisimpia solisteja, joka kerta toisensa jälkeen valloittaa yleisönsä. Nyt hän on Vernissassa Barbeque Jazzbandin solistina.

Vantaan Jazzyhdistys

Aikaisempia kirjoituksia

Vantaan Jazzyhdistys

Vantaan Jazzyhdistys ry. on sekä jazziin että myös teatteri- ja kulttuurimatkoihin keskittyvä yhdistys. Yhdistys perustettiin keväällä 2006. Varsinaisen toimintansa se aloitti syksyllä 2006.

Vantaan Jazzyhdistyksen pääaktiviteetti on Tikkujamit, jotka tarjoavat kerran kuussa Vernissassa kunnon jazzia. Joka Tikkujameissa on hausbändi, jonka lisäksi on lisäksi kaksi bändiä ja loppuillasta jammaillaan perinteiseen jazztyyliin.

Elokuussa järjestetään Elojazzit myös Vernissassa. Elojazzeista kerromme erikseen lisää kevään ja kesän aikana.

Uusimmat mielipiteet