Vantaa aktiivisesti mukana valtakunnallisessa Joulupuu-keräyksessä

Vantaan Nuorkauppakamari, vantaalaiset yritykset ja Vantaan sosiaalitoimi muistavat yhteisvoimin jouluna vähävaraisten perheiden, lastenkotien ja sijaisperheiden lapsia. Eri puolilla Vantaata järjestetään keräyspisteitä, jonne voi tuoda paketin. Lämmin ajatus ja konkreettinen teko on lahjoittaa joululahja lapselle, joka jäisi muuten ilman joulupukin tuomisia. Kaikkien keräyspisteiden lahjat toimitetaan eteenpäin Vantaan sosiaalitoimelle, joka vaihtaa pakettikortit nimellisiin kortteihin ja huolehtii lahjojen jakamisesta oikeisiin osoitteisiin.

Nuorkauppakamarilaiset järjestävät Joulupuu-keräyksen useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomea, nyt jo yhdettätoista kertaa. Tänä vuonna Nuorkauppakamareilla on ollut suuri ilo ja kunnia saada Susijengi, miesten koripallon maajoukkue, keräyksen valtakunnalliseksi suojelijaksi. Susijengi on myös itse osallistunut keräykseen lahjoittamalla siihen yhteensä sata koripalloa.

Joulupuu-keräyksen valtakunnalliset sivut löydät osoitteesta www.joulupuu.org ja Facebookissa voit liittyä Joulupuu-ryhmään. Vantaalaisille lahjoittajille tarkempaa lisätietoa löytyy osoitteessa: http://www.jcvantaa.com/sitenews/view/-/nid/82/ngid/1. Sivuilta löydät mm. pakettikortit ja vinkkejä eri ikäisten joululahjoihin.

Vantaan Joulupuu-keräyspisteet 2013

Toyota Kaivoksela, Vanha Kaarelantie 31, 01610 Vantaa
9.12 - 16.12. arkisin klo 9-18 ja la 10-15

DHL Business Park , toimistotalo, Katriinantie 14-16, 01530 Vantaa
9.12-16.12. ma-pe klo 8-17

Kauppakeskus Myyrmanni, Iskoskuja 3, Vantaa
ti 10.12. ja to 12.12. klo 10-16

Aninkainen Kiinteistövälitys Oy , 3 krs.
la 14.12. klo 11-16 Kauppakeskus Myyrmannissa

ISS-palvelut, toimiston aula, Rajatorpantie 8 A, Vantaa
ma 25.11 - 11.12. klo 10-15

Mainostoimisto Standi Oy, Petikontie 16-18, A-ovi, 2 krs.
9.12-12.12. arkisin klo 9-16

Point -kirjasto, Hagelstamintie 1, Vantaa. 
1.12-10.12. kirjaston aukioloaikoina


Sydämellisesti tervetuloa mukaan Joulupuu-keräykseen!

 

Rauhallista joulun odotusta toivottaen,

Vantaan Nuorkauppakamari

www.jcvantaa.com

Vantaan Nuorkauppakamari

Nuorkauppakamari on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskuntaan kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Koulutuksen, projektien sekä järjestön johto- ja asiantuntijatehtävien kautta yksittäisen jäsenen osaaminen ja verkosto laajenee. Vantaan Nuorkauppakamari panostaa erityisesti koulutustoimintaan ja tukee jäsentensä kehittymistä niin kouluttajiksi kuin johtajiksikin. Meillä saat uusia ystäviä ja pääset osaksi monipuolista nuorkauppakamaritoimintaa.

Vantaan Nuorkauppakamari toivottaa tervetulleeksi mukaan toimintaan kaikki alle 40-vuotiaat itsensä kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt. Jäsenistömme Suomessa sekä kansainvälinen toiminta luovat hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston luomiselle.

Lue lisää kotisivuiltamme!