Tarjolla vantaalaista nykykirjallisuutta

Noidan salongissa -antologian kansikuvana on Sirpa Karppisen maalaus "Odottava" (2007).

Anna Räinä

 

Vantaan sanataidekoulu julkistaa kaksi uutta antologiaa Valoisammat illat ja Noidan salongissa Tikkurilan kirjastossa keskiviikkona 23.5. kello 18.00.

Kirjat sisältävät aikuisten kirjoittajaryhmissä syntyneitä runoja ja novelleja. Kirjoittajat esittävät tapahtumassa itse omia tekstejään ja sanataidekoulu lahjoittaa Vantaan kirjastoihin julkaisujaan.

- Tilaisuus on kaikille avoin ja loistava mahdollisuus tutustua sanataiteeseen, Vantaan sanataidekoulun rehtori Aulikki Rundgren kertoo.

Nyt julkaistavat kokoelmat ovat jatkoa Vantaan sanataidekoulun pitkälle julkaisuperinteelle. Kuluneen lukuvuoden muut julkaisut ovat lasten sanataidelehti Riiviösanomat ja nuorten kirjoittajien antologia Näitkö taivaan tänä aamuna.

- Oman tekstin jakaminen muiden kanssa julkaisujen ja esitysten kautta, on kaiken ikäisille kirjoittajille tärkeä ja innostava asia. Olemme halunneet tarjota jokaiselle oppilaallemme tämän inspiroivan mahdollisuuden, Rundgren kertoo.

Vantaan sanataidekoululla voi aloittaa luovan kirjoitusharrastuksen jälleen ensi syksynä. Ilmoittautuminen on käynnissä. Taiteenperusopetuksen ryhmiä ja erilaisia lyhytkursseja löytyy kaiken ikäisille. Opetuspaikkoja on eripuolilla Vantaata.

Lisätietoja Vantaan sanataidekoulun Internet-sivuilta http://www.sanataidekoulu.fi

Vantaan sanataidekoulu

Vantaan sanataidekoulu on perustettu 1994 ja sitä ylläpitää Vantaan sanataidekoulu ry. Koulu antaa sanataiteen perusopetusta. Lisäksi  toiminnassa tärkeänä osana ovat sanataidepainotteiset iltapäiväkerhot,  sekä päiväkoti- ja koulukurssit.

Vantaan sanataidekoulu tarjoaa opetusta kaikenikäisille.

Lue lisää kotisivuiltamme!