Kiehtovaa ohjelmaa aikuisille Vantaan taidemuseossa

Taiteilija Harri Larjosto keskustelee vieraiden kanssa Taidetorstai-illoissa

Työpäivän jälkeen ehtii vielä Vantaan taidemuseoon – torstaisin museo on auki klo 20 asti. Jos kaipaat näyttelykäynnin lisäksi jotain muuta, kannattaa tutustua museon yleisötapahtumiin. Kerran kuussa järjestettävissä Taidetorstai-illoissa laajennetaan näyttelyn teemoja mm. opastuksissa, keskusteluissa ja aikuisille suunnatuissa työpajoissa. Niin museoon kuin tapahtumiinkin on vapaa pääsy!

Vantaan Aikuisopiston kanssa yhteistyössä toteutettavissa syksyn taidetorstaissa pääsemme seuraamaan kiehtovia keskusteluita valokuva- ja videotaiteilija Harri Larjoston ja eri alan asiantuntijoiden kesken. Keskusteluissa näyttelyn teemaa käsitellään kunkin vieraan näkökulmasta, joten jokainen ilta on erilainen. Keskusteluilloissa yleisön on mahdollista tavata näyttelyn taiteilija.

to 17.10. klo 1819

Arkeologiasta robottikauteen. Mediataiteilija Harri Larjosto ja arkeologi Andreas Koivisto.

to 7.11. klo 18–19

Muuttaako maailmaa taide vai politiikka? Mediataiteilija Harri Larjosto ja kansanedustaja Pekka Haavisto.

to 28.11. klo 1819.30

Naamioita-työpaja aikuisille

Tänä syksynä järjestetään myös paljon toivottu työpaja aikuisille. Pajassa osallistujat pääsevät tekemään omat naamiot näyttelyn taiteilijan Harri Larjoston ohjaamana. Työpajassa valmistuneet naamiot liitetään osaksi näyttelyä.

to 19.12. klo 18–19.30

Naamioiden takaa, ”Riemujen rikkaus ja surujen summa”. Mediataiteilija Harri Larjosto ja kirjailija Terhi Utriainen. Keskustelua säestää äänitaiteilija Timo Heinosen luoma Konsertti kolmelle robotille ja museolle.

Tule ja katso. Harri Larjoston unista herätetyt, robotit ja naamiot.

Vantaan taidemuseo 9.10.2013 - 4.1.2014

Vantaan taidemuseo

Vantaan taidemuseo tuo näyttelytoiminnassaan esille laadukasta kotimaista ja kansainvälistä nykytaidetta lähes 800 m2 näyttelytiloissaan, jotka muuntautuvat vaihtuvien näyttelyiden tarpeisiin. Näyttelyihin liittyy monipuolinen oheisohjelmisto. Vantaan taidemuseo sijaitsee Myyrmäessä, aivan aseman vieressä. Vantaan taidemuseon näyttelyihin on vapaa sisäänpääsy. Vantaan taidemuseo vastaa Vantaan kaupungin taidekokoelmien ylläpidosta, hoidosta ja talletuksista.