PERFEKT12-performanssitapahtuma Galleria Gjutarsissa 25.8.2012.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä PERFEKT12-performanssitapahtuma huipentaa
Galleria Gjutarsin kesäkauden. Kymmenkunta performanssitaiteilijaa tuo Vantaalle mielenkiintoisen ja herättelevän taide-elämyksen. Taidetapahtumasta voi nauttia puutarhassa, loppukesän tunnelmassa piknikviltin ja omien eväiden kanssa.

Performanssiesitykset nähdään kahdessa syklissä (lähes identtiset): klo 12-16 & klo 16-20. Esiintyjät saapuvat ympäri Suomea ja tapahtumassa nähdään sekä ryhmä-, että yksilöesityksiä.

Tapahtumarikas päivä huipentuu musiikkiin noin klo 20, ja Gjutarsin puutarha muuttuu tanssilattiaksi. Puutarhassa esiintyy Flow-festareillakin nähtävä folkmelskettä ja hyvää mieltä tarjoileva orkesteri Hermanni Turkki. (Hermanni Turkin musiikkia voi käydä fiilistelemässä etukäteen osoitteesta: http://soundcloud.com/hermanni-turkki)

Puutarhan vaaleanpunainen taidekioski palvelee läpi päivän. Tarjolla on taiteen lisäksi kahvia, teetä, mehua ja välipalaa ja kioskista voi ostaa myös tapahtuman kangaskassin. Esitysten välissä tarjoillaan myös soppaa ja sympatiaa, varaa siis mukaasi käteistä.

Gallerian sisätiloissa voi nauttia Liisa Haverilan ja Eeva Riikosen näyttelystä.

Vapaa pääsy!
 
Lauantaina 25.8.2012 klo 12-21.30.
Galleria Gjutars
Vanha Kuninkaalantie 6
01300 Vantaa
www.vantaantaiteilijaseura.fi

Vantaan Taiteilijaseura

Vantaan taiteilijaseura on vuonna 1994 perustettu vantaalaisten ammattitaiteilijoiden yhdistys. Taiteilijatalo Gjutars sijaisee Vantaan Kuninkaalassa, idyllisessä puutalomiljöössä. Yhdistyksessä on 94 jäsentä.

Taiteilijatalossa sijaitsevat yhdistyksen ylläpitämä galleria ja taidelainaamo sekä vierasateljee. Gjutarsissa pidetään näyttelyjä ympäri vuoden, näyttelyt vaihtuvat kolmen viikon välein. Aikoja voi hakea myös seuran ulkopuoliset taiteilijat. Taidelainaamosta voi ostaa tai vuokrata jäsenten teoksia.

www.vantaantaiteilijaseura.fi