Vantaan Voimisteluseura

Hyvän Mielen kilpailu kokosi tuhat 10-12-vuotiasta voimistelijaa Vantaan Energia Areenalle

Vantaan Voimisteluseura ry:n yhdessä Suomen voimisteluliiton kanssa järjestämään Tyttöjen Hyvän Mielen kilpailuun osallistui viikonloppuna 26. - 27.4. noin tuhat 10-12 -vuotiasta voimistelijaa. Kaikkiaan yli sata voimistelujoukkuetta eri puolilta Suomea kisasi Vantaan Energia Areenalla lauantain ja sunnuntaina aikana.

 

Molempina päivinä palkittiin kaikki parhaan kategorian eli kategorian 1 saaneet joukkueet. Tässä 10-12 -vuotiaiden joukkuevoimistelun sarjassa kategorioita annetaan 1 - 10. Lauantaina peräti seitsemän joukkuetta voimisteli ykköskategorian arvoisesti ja sunnuntaina parhaan tuloksen saavuttaneita joukkueita oli yhteensä viisi.

 

Lauantaina palkitut joukkueet olivat Antie (Imatran Voimistelijat), Nemorella (Hyvinkään voimistelu ja liikunta ry), Smindi (Turun Pyrkivä), Fortius (Sport Club Vantaa), Geminit Royal (COCO Sport) sekä Loiste (Tapiolan Voimistelijat). Myös Vantaan Voimisteluseuran oma joukkue Team Vantaa Kids saavutti ykköskategorian lauantaina. Sunnuntaina palkitut joukkueet olivat Säihke V (Forssan Naisvoimistelijat/Turun Pyrkivä), Alexa jr (Tapanilan Erä), Feline jr (Vaajakosken Kuohu), Team Indiumit (Olarin Voimistelijat) sekä Team Minetit (Tampereen Voimistelijat).

 

- Tunnelma oli upea molempina päivinä Vantaan Energia Areenalla. Katsomon täyttäneet kannustusjoukot pitivät tunnelmaa yllä ja kisa eteni jouhevasti kahden tuomariston arvioidessa esityksiä. Oli hienoa, että näin monta joukkuetta pääsi kilpailemaan tänäkin vuonna Hyvän Mielen Kilpailuissa ja yleisöä oli runsaasti siitä huolimatta, että samana viikonloppuna oli monta voimistelutapahtumaa, kertoo Vantaan Voimisteluseuran toiminnanjohtaja Laura Nihti.

 

Muun muassa Helsingissä järjestetty joukkuevoimistelun World Cup -kilpailu osui samoille päiville. Seuraava Vantaan Voimisteluseuran iso voimainponnistus on toukokuun 17. - 18.päivänä, kun seura järjestää vuoden suurimman katutanssitapahtuman Street SM 2014:n yhdessä Finnish Dance Organizationin (FDO) kanssa. Myös tällöin tapahtumapaikkana on Vantaan Energia Areena.

 

Vantaan Voimisteluseura ry (VVS) on vuonna 1976 perustettu vantaalainen voimistelun ja tanssin suurseura. Vantaan Voimisteluseuran toiminta on jakaantunut kolmeen toimintasiipeen: voimisteluun, tanssiin sekä harrasteliikuntaan, joissa VVS tarjoaa harrastus- ja kilpailuelämyksiä monipuolisesti läpi koko elämänkaaren. Seura pyrkii edistämään hyvää mieltä, laadukasta liikunnan iloa sekä esteettisen kilpaurheilun elämyksiä. "Liikutamme laadukkaasti hyvän mielellä" on seuran toiminnan johtoajatus.

Lisätietoja: www.vantaanvoimisteluseura.fi

Vantaan Voimisteluseura

Aikaisempia kirjoituksia

Vantaan Voimisteluseura

Vantaan Voimisteluseura ry (VVS) on vuonna 1976 perustettu länsi-vantaalainen voimistelun ja tanssin suurseura. Seuralla on jäseniä noin 1200. VVS tarjoaa harrastus- ja kilpailuelämyksiä monipuolisesti voimistelussa, tanssissa ja hyvän mielen harrasteliikunnassa läpi koko elämänkaaren. Joukkuevoimistelussa seura toimii lajin kansainvälisellä huipulla. VVS on aktiivinen tapahtumajärjestäjä ja seura-aktiivien kohtauspaikka, johon liittyminen ja mukaantulo on helppoa ja palkitsevaa.

- Liikutamme laadukkaasti hyvällä mielellä -

www.vantaanvoimisteluseura.fi

Uusimmat mielipiteet