Kesäkuun ketotalkoot tiistaina 26.6.!

Ketoneilikka

Kimmo Jääskeläinen

Vantaan ympäristöyhdistyksen hallituksen jäseniä niittämässä Tuupakan ketoa.

Annika Harlio

Nyt on jokakesäisten ketotalkoiden aika! Tuupakan keto eli Voutilan kallioketo on yksi Vantaan ympäristöyhdistyksen hoitokohteista. Keto sijaitsee Vantaan Viinikkalan Tuupakan mäellä ja on maakunnallisesti arvokas perinnemaisemakohde. Kokoa sillä on 1,1 hehtaaria, joten niittäminen ei isolla porukalla kestä kauan. Tervetuloa mukaan!

 

Ketotalkoot järjestetään tiistaina 26.6. alkaen klo 17. Pukeudu säänmukaisesti, ota mukaasi hanskat ja eväät (tai ainakin juotavaa). Työkalut on järjestetty yhdistyksen puolesta. Keto löytyy Hommaksentien itäpuolelta Hommaksenkujan itäpään tienoilta, mistä ilmoitustaulumme ohjaa eteenpäin viereiselle niitylle.

 

Tiedustelut: Vesa Järvinen p. 040-8266720

Suomen luonnonsuojeluliitto Vantaa

Suomen luonnonsuojeluliitto Vantaan keskeisenä päämääränä on edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua Vantaan kaupungin alueella. Järjestämme luontokouluopetusta, niittytalkoita ja retkiä Vantaan luontoon ja laadimme lausuntoja ja kannanottoja ajankohtaisiin asioihin. Jos haluat lisätietoa yhdistyksen toiminnasta, haluat liittyä jäseneksi tai sinua askarruttaa jokin Vantaan luontoon tai ympäristöön liittyvä asia, ota yhteyttä! Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme, mistä löytyy myös lisätietoa yhdistyksemme toiminnasta.