Elokuun ketotalkoot!

Vantaan ympäristöyhdistyksen väkeä ketotalkoissa kesäkuussa.

Annika Harlio

Tuupakan keto eli Voutilan kallioketo on yksi Vantaan ympäristöyhdistyksen hoitokohteista. Nyt on kesän toisten ketotalkoiden aika. Tervetuloa mukaan!

Tuupakan keto sijaitsee Vantaan Viinikkalan Tuupakan mäellä. Se on  maakunnallisesti arvokas perinnemaisemakohde. Kokoa sillä on 1,1 hehtaaria, joten niittäminen ei isolla porukalla kestä kauan.

Ketotalkoot järjestetään sunnuntaina 19.8. alkaen klo 10. Pukeudu säänmukaisesti, ota mukaasi hanskat ja eväät (tai ainakin juotavaa). Työkalut on järjestetty yhdistyksen puolesta. Keto löytyy Hommaksentien itäpuolelta Hommaksenkujan itäpään tienoilta, mistä ilmoitustaulumme ohjaa eteenpäin viereiselle niitylle.

Tiedustelut: Vesa Järvinen p. 040-8266720

Suomen luonnonsuojeluliitto Vantaa

Suomen luonnonsuojeluliitto Vantaan keskeisenä päämääränä on edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua Vantaan kaupungin alueella. Järjestämme luontokouluopetusta, niittytalkoita ja retkiä Vantaan luontoon ja laadimme lausuntoja ja kannanottoja ajankohtaisiin asioihin. Jos haluat lisätietoa yhdistyksen toiminnasta, haluat liittyä jäseneksi tai sinua askarruttaa jokin Vantaan luontoon tai ympäristöön liittyvä asia, ota yhteyttä! Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme, mistä löytyy myös lisätietoa yhdistyksemme toiminnasta.