EVT:llä ennätysmäärä SM-luistelijoita ensi kaudella

EVT:n SM-luistelijat

Tulevalla luistelukaudella 2011-12 peräti yhdeksän Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden yksinluistelijaa. Kilpailupaikkaa sarjansa SM-kilpailuihin tavoittelee Tytti Oinonen, Ronja Suono, Laura Raukko, Saara Astola, Juulia Syrjänen, Emma Silventoinen, Isa Lumme, Olivia Ranta ja Siiri Rytkönen.

Luistelijoilla on edessään työntäyteinen kesä. EVT:n omien leirien, 3 viikkoa Myyrmäessä ja Kisakalliossa, lisäksi luistelijat suuntaavat Pajulahden ja Vierumäen kesäkursseille sekä kansainvälisille taitoluisteluleireille. SM- juniori Saara Astola harjoittelee viime kesän tapaan neljä viikkoa Saksan Oberstdorfissa Carolina Kostnerin valmentajan Michael Huthin valmennuksessa. Laura Raukko, niin ikään SM-juniori, puolestaan suuntaa Vierumäeltä Sveitsin Flimsiin, jossa vetoapua on tarjolla Viktor ja Marina Kudrjasevin oppilaiden vauhdissa.

EVT:n taitoluistelijoiden kausi jatkuu jälleen harjoituksilla heinä-elokuun vaihteessa Myyrmäessä. Ensimmäinen kilpailu, kansainvälinen Orton Trophy, kilpaillaan Myyrmäessä 16. - 17.9.2011. Kilpailuun odotetaan viimevuotiseen tapaan runsasta kansainvälistä osanottoa.

EVT:n yksinluisteluvalmennuksesta vastaa Eve ja Piitu Uimonen. 

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry (EVT) on yksi maamme johtavia taitoluisteluseuroja. EVT:n joukkueita, luistelijoita ja kasvatteja kilpailee sekä SM-tasolla että kansainvälisellä tasolla niin yksinluistelussa kuin muodostelmaluistelussakin. Seuralla on yli 30 vuotiset perinteet ja se on valittu useamman kerran Suomen parhaaksi taitoluistelu-seuraksi.
EVT:n toiminta keskittyy luistelukouluun, yksinluistelun kehitys- ja kilparyhmiin sekä muodostelmaluistelun kehitys- ja kilpajoukkueisiin. Seurassa on tänään n. 700 jäsentä ja yli 500 luistelijaa, iältään kolmevuotiaista kuusikymppisiin.

Lisätietoja: http://evt.sporttisaitti.com