Uusi vuosi tuo uudistuksia

Mia Lindström

(PÄÄÄKIRJOITUS) Vuoden alku on monelle uudistumisen aikaa. Näin on myös meillä Vantaan luetuimmassa paperilehdessä Vantaan Sanomissa.

Näkyviä muutoksia on luvassa heti maaliskuun alussa, jolloin verkkosivumme uudistuvat. Jatkossa paikalliset uutiset löytyvät verkkosivuiltamme entistä paremmin ja paikallisia uutisia on luvassa entistä enemmän.

Toinenkin suuri muutos ajoittuu kevään korville, kun Vantaan Sanomien toimitus muuttaa Veromiehestä Jokiniemeen Väritehtaankadulle, Dixin kylkeen.

Uudistusten lisäksi syvennämme paikallista uutisointia lehdessä muutenkin. Jokaisessa lehdessä on paikallisten puheenaiheiden lisäksi paikallista urheilua, tapahtumia ja henkilöhaastatteluja.

Viikonvaihteen lehdessä pureudumme jatkossakin paikallishistoriaan yhdessä Vantaan kaupunginmuseon kanssa. Suositussa juttusarjassa museon työntekijät nostavat esiin kiinnostavia poimintoja Vantaan historiasta.

Myös nokkelat pilapiirtäjämme Martti Hänninen ja Jyrki Vainio ilahduttavat lehtemme mielipidesivuilla jatkossakin.

Vantaan Sanomien lukijat pääsevät tuttuun tapaan vaikuttamaan lehden välityksellä. Tänä vuonna lukijamme saavat valita Vuoden vantaalaisen, Vantaan parhaan ravintolan sekä Vantaan parhaan kahvilan. Tästä numerosta voit lukea, missä äänestäjien mukaan sijaitsevat Vantaan kauneimmat jouluvalot.

Tuttuun tapaan lukijoiden antamilla äänillä on myös merkitystä, kun Vantaan Liikuntagaalassa palkitaan Vantaan vuoden urheilija ja urheiluteko.

Kuulisin mielelläni, mitä mieltä sinä olet Vantaan Sanomista. Mitä toivoisit lisää, entä minkälaiset jutut jäävät lukematta? Risuja ja ruusuja voi lähettää minulle sähköpostilla.

Hyvää uutta vuotta!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu