Vantaan luetuin lehti tehdään yhdessä

Mia Lindström

(PÄÄKIRJOITUS) Vantaan Sanomat on edelleen Vantaan ylivoimaisesti luetuin lehti. Kansallisen Mediatutkimuksen (KMT) tuoreen tutkimuksen mukaan tavoitamme painettuna lehtenä ja verkossa joka viikko 112 000 lukijaa.

Lämmin kiitos teille, rakkaat lukijamme. Nämä luvut kertovat, että paikalliselle ja laadukkaalle journalismille on kysyntää. Teiltä saatu palaute ohjaa meitä tekemään entistä parempaa lehteä.

Keskitymme uutisoimaan paikallista aiheista ja ihmisistä myös jatkossa.

Vantaan Sanomien uutisten pariin, niin verkossa kuin paperilehdessä, on kenties entistä enemmän aikaa syventyä, kun koronavirus sysää meistä jokaisen aiempaa tiiviimmin kotiin.

Poikkeustilanteen vuoksi myös Vantaan Sanomien toimitus tekee toistaiseksi työtä etänä. Asiakaspalvelumme Jokiniemen Väritehtaankadulla on toistaiseksi kiinni. Muuten työmme jatkuu ja lehti jatkaa ilmestymistään.

Koronavirus heittää silti varjonsa joiltain osin myös painettuun lehteen. Moni tapahtumajärjestäjä on tilapäisesti peruuttanut keväällä järjestettäviä tapahtumia.

Tästä numerosta alkaen emme siten tilapäisesti julkaise yhtä lehtemme suosituinta palstaa, menokalenteria, lehdessämme.

Paikalliset tapahtumat yhteen kokoava menokalenteri palaa jälleen osaksi lehteämme myöhemmin kevään tai kesän aikana.

Myös urheilusivullamme tilanne näkyy monen lajin jäädessä tauolle. Julkaisemme urheilussa nyt entistä enemmän urheilijoiden henkilökuvia ja mielenkiintoisia tarinoita.

Te lukijat voitte olla toimitukseen yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse tai verkkosivuiltamme löytyvien lomakkeiden kautta. Otamme mielellämme vastaan mielipidekirjoituksia, juttuvinkkejä tai kuvia.

Tehdään poikkeuksellisesta keväästä huolimatta yhdessä Vantaan luetuinta lehteä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu