Mielipide: Kotiin tuodut ruokakassit ja kevätkukat yllättivät senioriasukkaat iloisesti Tikkurilassa

Tikkurilalaiset senioriasukkaat saivat kevätyllätyksen, johon kuului muun muassa narsisseja. Arkisto/Sirpa Repo

Kaksi päivää ennen vappua ovikellot soivat reippaasti meidän talossa. Kun oven avasi, oli kerrostasanteella isoja sinisiä kasseja, joista näki, että ruokatavarakasseista on kyse.

"Ei me olla tilattu mitään" kuului usean asukkaan suusta. " Ei näitä tarvitse tilata" vastasivat reippaajat jakajat, nämä ovat lahjoja senioreille.

Lahjakassi oli iso ja painava, mutta jakajat nostivat sen kyllä sisälle.

Kassissa oli runsaasti eri ruokatarvikkeita jotka oli valittu marttojen ehdotuksesta. Mukana oli perustarvikkeiden lisäksi myös meille senioreille oudompia tuotteita kuten proteiinijuomia, mielenkiintoisia makuja.

Tarvikkeet oli lahjoittanut kahdeksan Avainlippuyritystä ja jakelun toimitti Stella Kotipalvelut Oy. Mukana oli myös tämän hetken hittituote, se wc-paperi.

Kun olimme päivän kiitelleet ja iloinneet tästä lahjoituksesta niin eiväthän ne yllätykset tähän loppuneet. Nimittäin seuraavana aamuna oli ulko-oven edessä muutaman neliön suuruinen keltainen alue, kassitettuja narsisseja ja päällä lappu "lahja sinulle". Kasseja oli yksi jokaiseen talouteen. Tämän yllätyksen toimitti Viherpalvelu Greener Oy yhteistyökumppaneineen.

Kun tämä karanteeniaika on ohi ja pääsemme keittämään meille perinteiset tiistaikahvit kerhohuoneeseen (tällä hetkellä kielletty) niin jutustelua näistä yllätyksistä riittää pitkälle syksyyn jopa talveen asti.

Suuret kiitokset kaikille asiaan vaikuttaneille.

Kielotie 50:n asukkaat

Tikkurila

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut