Mielipide: Miksi vieraat ihmiset lapsineen tunkevat taloyhtiömme pihalle?

Kirjoittajaa harmittavat oman taloyhtiön pihaan välillä eväiden kanssa aikaa viettämään tulevat ulkopuoliset ihmiset. Kuvistuskuva. Arkisto/Lukas Pearsall

Onko tämä ongelma pesiytynyt vain meidän taloyhtiöömme? ihmettelee myyrmäkeläisen kerrostalon asukas vieraiden ihmisten oleskelua taloyhtiön pihassa.

Asumme Myyrmäessä kerrostalossa ja taloyhtiöllämme on kookas ja viihtyisä piha.

Niin viihtyisä, että sen ovat huomanneet myös ohikulkijatkin. Pihallemme tullaan polkupyörillä eväiden kanssa korttia pelaamaan.

Toiset tuovat lapsensa meidän hiekkalaatikolle, neljäkin kerrallaan, jolloin oman talon lapset eivät mahdu sekaan.

Keinut ovat kovassa käytössä vaikkei keinujia tunnistakaan. Marjapensaista poimitaan marjat mukaan jolloin lapsille ei jää mitään kivaa näytettävää.

Koiratkin tykkäävät nostaa jalkaansa pensaille ja pihanurmikolle on kiva työntää kakkaransa. Eihän niitä tarvitse korjata pois, kun ei ole oma piha.

Kukkaistutukset ovat niin hienoja, että ne kelpaa ottaa ohikulkiessaan mukaan.

Onko tämä ongelma pesiytynyt vain meidän taloyhtiöömme? Eikö ihmisillä ole minkäänlaista käsitystä omasta ja vieraasta?

Kaikki pihassamme on asukkaiden itsensä maksamaa ja ylläpitämää. Mitään ei tule ilmaiseksi eikä tekemättä eikä näitä ole tarkoitettu vieraille.

Vieraisiin kyllästynyt

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut