Mielipide: Martinlaakson remontoitu uimahalli on upea, mutta kaksi asiaa tekisivät siitä vielä paremman

Kirjoittaja toivoo Martinlaakson remontoidun uimahallin pesutiloihin vielä mahdollisuutta ripustaa muun muassa pyyhkeet, uimapuvut ja juoksuvyöt johonkin pesemisen ja saunomisen ajaksi. Arksito/Kai Skyttä

Kirjoittaja ehdottaa pieniä parannuksia remontoituun uimahalliin.

Niin hieno kuin nyt uudistettu Martinlaakson uimahalli onkin klinkkerilattioineen ja upeine saunoineen, yksi asia on jäänyt huomiotta.

Meillä käyttäjillä on pyyhkeitä ja erilaisia nyssyköitä sekä omia juoksuvöitä, joille ei ole muuta paikkaa kuin lattia. Toki on seinämä, jossa on pyöreitä tuubeja, joihin voi työntää tavaraansa, mutta vesijuoksuvyöt niihin eivät mahdu, ja märät uikkarit taas mielellään laittaisi naulaan roikkumaan vedet pois.

Vastapäätä on vapaa seinä, jolle saisi ripustusnaulakon. Tämä olisikin ihan välttämättömyys, jos halutaan luoda hygieninen tapa säilyttää kyseisiä välineitä saunomisen ja peseytymisen ajan.

Saunaan olisi myös suotavaa saada lisäkaide lauteille kipuamisen helpottamiseksi, nykyinen on liian lyhyt ja huonosti saavutettavissa.

Kiitos muutoin upeasta saunasta!

Marjukka Thiel, kuntouimari

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut