Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkirjoitus | Paperilehden paikalliset uutiset kiinnostavat

Vantaan Sanomien paperilehdellä on nyt keskimäärin 85 000 lukijaa. Näin kertoo viime viikolla julkistettu tuore Kansallinen mediatutkimus KMT.

Paperilehden lukijamäärä kasvoi nyt kolmatta kertaa peräkkäin.

Tuore tutkimus kertoo myös, että Vantaan Sanomat on edelleen kaupungin luetuin paperilehti. Keskimäärin painetun lehden parissa vietetään 17 minuuttia.

Vantaan Sanomien paperilehti ilmestyy kaksi kertaa viikossa. Lukijoiden vahva kiinnostus nimenomaan paperilehteen on ohjannut ja ohjaa jatkossakin tekemistämme.

Olemmekin pyrkineet tekemään lehden sisällöstä entistäkin paikallisempaa. Aiheet vaihtelevat tiukoista uutisista henkilöhaastatteluihin, urheilua ja kulttuuria unohtamatta.

Pyrimme siihen, että jutut ovat kiinnostavia ja lähellä lukijoidemme arkea.

Nopeassa uutisoinnissa paperilehteä täydentää verkkopalvelumme, jonka uudistimme keväällä.

Eivätkä uudistukset tähän jääneet. Pari viikkoa sitten uudistimme suositun näköislehtemme. Puhelimeen ladattava maksuton Päivän lehti -sovellus on tarkoitettu ensisijaisesti älypuhelimella tai tabletilla Vantaan Sanomia lukevalle. Näköislehteä voi yhä lukea myös verkkosivujemme kautta.

Verkkosivuiltamme voi myös tilata Vantaan Sanomien maksuttoman, päivittäin ilmestyvän uutiskirjeen, joka lähetetään sähköpostiin iltapäivisin.

Uutiskirje sisältää päivän paikallisten pääuutisten lisäksi muun muassa linkit näköislehteen sekä juttuvinkkien ja mielipidekirjoitusten lähettämiseen.

Seuraavaksi on vuorossa Vantaan Sanomien uutissovellus vielä tämän vuoden aikana.

Te lukijat arvioitte, miten kiinnostavaa paikallisjournalismia olemme onnistuneet tekemään. Otamme mielellämme palautetta vastaan.