Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Koiriensa perässä poukkoilevat kävelijät ärsyttävät – "Jos asiasta huomauttaa, niin kyllä osataan haistatella"

Kävelyteillä kuljetaan ihan miten sattuu, kirjoittaja harmittelee.

Nimimerkki Työmatkapyöräilijä kirjoitti pyörä- ja kävelyteillä kulkijoista.

Olen yli kuusikymppinen ja teen lähes päivittäin 5–10 kilometrin kävelylenkkejä. Omaan huonon kuulon, jonka takia kuljen aina oikeaa reunaa. En välttämättä kuule takaa tulevaa pyörää, sähköpotkulautaa tai muuta vastaavaa.

Olen törmännyt valitettavan usein samanlaiseen käyttäytymiseen, kuljetaan miten sattuu. Vastaan tullaan yksin, porukalla tai sitten nämä koiran ulkoiluttajat. Vai pitääkö sanoa, ne henkilöt joita koirat ulkoiluttaa.

Monesti siellä remmin toisessa päässä oleva henkilö poukkoilee täysin koiran tahdissa. Tällainen kiukuttaa, ja joskus jopa raivostuttaa! Jos asiasta huomauttaa, niin kyllä osataan haistatella ja ämmitellä.

Ihmiset eivät osaa tulkita liikennemerkkejä. Lähes kaikissa pyörä- ja kävelyteiden alussa on tämä liikennemerkki, joka on aika yksiselitteinen.

Eiväthän autotkaan ajele holtittomasti vastaan tulevan kaistalla!

Kävelijä