Mielipide: Miksi Postin kulkuun ei voi luottaa? – "Mitä vähemmän Postilla on jaettavaa, sitä enemmän postia jää tulematta"

Mitä postia minulta onkaan jäänyt saamatta, kirjoittaja kysyy.

Ennen sanottiin, että kuski polkee ja posti kulkee. Näin ei enää voida aina sanoa. Asun Tikkurilan Ratatiellä ja minulta on jäänyt saamatta tärkeää postia ja myös vähemmän tärkeää postia, jotka lähettäjät ovat kertomansa mukaan lähettäneet.

Olen odottanut veroviraston kirjettä, joka minulle on aina lähetetty ennen joulua. Nyt sitä en ole saanut vieläkään, joten soitin verovirastoon 14. tammikuuta 2021. Siellä kerrottiin, että kyseinen kirje on lähetetty minulle 13. joulukuuta 2020, joten he lupasivat lähettää uuden kirjeen.

Toivottavasti se tulee perille. Myöskään Kevan lähettämä kirje ei ole tullut perille. Myös sinne jouduin soittamaan.

Syyskuussa tuttavani Kanadasta ja Pieksämäeltä olivat lähettäneet minulle kortit, jotka eivät ole tulleet vieläkään perille. Myöskään Klaukkalasta lähetetty joulukortti ei ole saapunut.

Viime syksyn aikana myös tilaamani Seura ei tullut ennen kuin pyysin lähettämään sen jälkikantona. Sen jälkeen Seura on tullut, kun lehdestä luvattiin tehdä reklamaatio Postille.

Välillä olen saanut toisten postia. Jos ne ovat olleet saman talon asukkaiden postia, olen ne pudottanut heidän postiluukuistaan ja muualle osoitetut kirjeet olen vienyt postiin.

Kun ajattelin antaa postille kirjallista palautetta, en voinut sitä tehdä, kun en löytänyt sellaista kohtaa heidän sivuiltaan.

Reklamaatiota varten löytyi puhelinnumero. Soitin 15. tammikuuta numeroon, johon vastattiin Rovaniemeltä. Soitosta ei ollut mitään hyötyä. Vastaaja ei voinut auttaa mitenkään. Hän vain kertoi, että Ratatiellä jakaa postia myös toinen firma.

Viimeisten vuosien aikana tarkistamistani verohallinnolta aikaisemmin saamistani kirjeistä jakaja on ollut Posti Oy. Kyllä Postin virkailijoiden pitäisi tietää, kuka jakaa verohallinon kirjeet.

Ihmettelen sitä, että mitä vähemmän Postilla on jaettavaa, sitä enemmän postia jää tulematta. Aikaisemmin oli paljon jaettavaa ja posti tuli aina perille. Herää kysymys, mitä muuta postia minulta on jäänyt saamatta?

Ratatien asukas

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut