Mitä mieltä ehdokkaat ovat? – Vantaan Sanomat julkaisee kuntavaaliehdokkaiden mielipidekirjoituksia Vaaliareena-palstalla

Kuntavaalit: Vaaliareenan mielipidekirjoitusten kautta voi tutustua paikallisiin ehdokkaisiin.

Viime kuntavaaleissa 52,3 prosenttia äänioikeutetuista äänesti Vantaalla. Arkisto/Jussi Miettinen

Toimitus

Huhtikuussa pidettävissä kuntavaaleissa valitaan Vantaalle uudet valtuutetut, jotka päättävät monista tavallisia ihmisiä koskevista paikallisista asioista.

Me Vantaan Sanomissa uutisoimme talven ja kevään aikana vilkkaasti vaaleista, jotta kuntavaaliehdokkaat ja vaaleissa käsiteltävät aiheet tulisivat lukijoillemme tutuiksi.

Lehtemme mielipidepalstalla päästämme ääneen ehdokkaat omine näkemyksineen.

Ensi viikosta alkaen kuntavaaliehdokkaiden mielipidekirjoituksia julkaistaan lehtemme Vaaliareena-palstalla. Tämän lisäksi kirjoitukset julkaistaan verkkosivuillamme.

Uutismedian liiton tilaaman Kuntavaalimediat 2021 -tutkimuksen mukaan sanomalehdet ja kaupunkilehdet ovat ylivoimaisesti tärkeimmät mediat, kun suomalaiset hakevat tietoa äänestyspäätöksensä tueksi.

– Lukijoillemme Vaaliareena tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua paikallisiin ehdokkaisiin ja heidän näkemyksiinsä, Vantaan Sanomien päätoimittaja Mia Lindström toteaa.

– Koronan rajoittamana poikkeusaikana perinteinen kasvokkain tapahtuva kampanjointi esimerkiksi toreilla ja markkinoilla on haastavaa, joten lehden kautta ehdokkaat tulevat tutuiksi, hän lisää.

Julkaistavat kirjoitukset valitaan kuhunkin lehteen siten, että ne ovat aiheiltaan mahdollisimman monipuolisia ja kiinnostavia.

Myös kirjoittajakunnassa suosimme monipuolisuutta ja toivomme, että innokkaita kynäilijöitä löytyy joka puolueesta.

Vaaliareena

Näin lähetät kirjoituksen

Vaaliareenan kirjoitusten maksimimerkkimäärä on 2 000 merkkiä. Toimituksella on oikeus lyhentää tai muokata tekstiä.

Kirjoituksen voi lähettää sähköpostitse vantaan.sanomat@media.fi tai verkkosivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta.

Liitä mukaan yhteystietosi. Ne jäävät toimituksen tietoon.

Ehdokkaiden mielipidekirjoituksia tulee yleensä hyvin runsaasti. Oman kirjoituksen julkaisua voi joutua toisiaan odottamaan.

Kirjoitukset julkaistaan Vantaan Sanomien paperilehdessä ja verkkosivuillamme.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut