Vaaliareena | Ratikan vastustaminen perustuu ennakkoluuloihin – suunnittelu on vasta käynnissä

Voiko sellaisen ehdokkaan päätöksentekokykyyn luottaa, jonka kanta näin suureen päätökseen ostetaan Auvisen antamalla vaalirahoituksella, kirjoittaja kysyy.

Vantaan Sanomissa kerrottiin Timo Auvisen antamasta vaalirahoituksesta ehdokkaille. Auvinen toteaa ”haluavansa auttaa yhteistyökykyisiä ihmisiä, jotka vievät vantaalaisten asioita eteenpäin”. Jotta tätä Auvisen vaalirahoitusta voi saada, pitää ehdottomasti sitoutua vastustamaan Vantaan ratikka -hanketta. Auvinen myös kertoo, kenelle hän on vaalirahoitusta päättänyt antaa.

Ratikan yksityiskohtainen suunnittelu on käynnissä. Vasta sen jälkeen tiedämme, kuinka paljon rakentaminen maksaa ja mitkä ovat ratikan tuomat taloudelliset hyödyt. Ratikan vastustaminen tässä vaiheessa ei perustu tosiasioihin vaan ennakkoluuloihin ja mututuntumaan.

Kysyn vakavasti, voiko sellaisen ehdokkaan päätöksentekokykyyn ja objektiivisuuteen luottaa, jonka kanta näin suureen päätökseen ostetaan Auvisen antamalla vaalirahoituksella?

Ulla Kaukola kaupunginvaltuutettu vaaliehdokas (sd.)

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut