Mielipide: Kiitos HSL:lle kausilippualennuksesta ja Vantaan hammashuollolle hoidosta

Yli 80-vuotias kirjoittaja iloitsee eläkeläishintaisen kausilipun kätevyydestä. Arkisto/Armi Suojanen

Meneväiselle ikäihmiselle HSL:n kausilippu alennuksineen on mieluinen.

Viime vuonna 30 vuorokauden BC-kausilippu maksoi 59,70 euroa. Tänä vuonna hinta on 62,70 euroa. Tammikuun 14. päivästä alkaen ovat yli 70-vuotiaat voineet ostaa samanlaisen lipun hintaan 34,50 euroa ja tarvittaessa vyöhykelisän 2,10 euron hintaan.

Kausilipun voi hanskat kädessä vilauttaa lukulaitteelle, ainoastaan lisävyöhyke maksetaan näppäilemällä. Eikä tarvitse kytätä kelloa.Pääkaupunkiseudulla vuodesta 1952 asuneena en ole koskaan aikaisemmin saanut mitään alennuksia.

Ja entäpä hyöty sitten kun pandemia on ohi? Harrastuksia on viitenä päivänä viikossa, läheisten haudat kolmella hautausmaalla, ystävät eri puolilla pääkaupunkiseutua, ehkä vähän huvituksiakin.

Iso kiitos HSL:lle ja ruusuja myös Vantaan hammashoidolle! Olen vuodesta 2005 käynyt yhdeksässä hammashoitolassa. Olen aina ollut valmis matkustamaan sinne missä on ollut vapaa aika nopeimmin saatavilla.

Aino Parkkonen, vm-37, Tikkurila

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut