Mielipide: Hampurilaisravintolan roskat ärsyttävät Hämeenkylässä – "Ongelma tuntuu vain pahenevan"

Tehkää jotain, vuosikausien roskaamiseen kyllästynyt asukas vaatii.

Hämeenkylän McDonalds’in ympäristö on vuosikaudet ollut roskainen, ja ongelma tuntuu vain pahenevan. Viime vuonna myös rottaongelma alueella paheni silminnähden.

Työntekijät siivoavat vain pihan ja ihan lähimmätkin jalkakäytävät ojineen ovat järjestään epäsiistit. Etenkin Vihdintien varsi ja Variston puolelle menevän alikulun pientareet tulisi siivota säännöllisesti.

Omakotiyhdistys järjestää vuosittain talkoot, joiden jälkeen saamme nauttia hetken siististä ympäristöstä. Hampurilaispaikan sponsorointi talkoolaisille on laiha lohtu siitä, että itse juurisyyhyn ei puututa.

Eikä mielestäni ole asukkaiden asia siivota kerran vuodessa roskia, vaan yrittäjän tulisi kaikin voimin huolehtia alueen siisteydestä.

Miksi alueelle ei saada lisää roskiksia? Jos kaupunki ei niitä halua asentaa, miksi yritys ei asenna niitä ja myös huolehdi niiden tyhjentämisestä?

Haastan yrittäjän hankkimaan viisi kappaletta roskiksia lähimmille jalkakäytäville ja järjestämään niiden tyhjennyksen viikoittain. Ottakaa koppi lähiasukkaiden viihtyvyydestä ja luonnonsuojelusta ja tehkää asialle jotain!

Roskaamiseen kyllästynyt asukas

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut