Mielipide | Varian rokotuspisteessä järjestelyt sujuivat, vaikka kaikki eivät rokotusohjeita olleet lukeneetkaan

Koronarokotuksessa järjestelyt toimivat hyvin, kirjoittaja kiittelee.

Areena-palstalla moitittiin terveysturvallisuutta Hiekkaharjun rokotuspisteessä (VS 17.–18.4.), niinpä kerron oman kokemukseni.

Sain rokotteen 11. maaliskuuta. Oli vielä talvi ja parkkipaikalla lunta liiaksi asti. Onneksi paikalla oli liikenteenohjaaja, joka näytti vapaan paikan.

Tuolloinkin oli tuulinen päivä. Monet ikäihmiset olivat aika vähissä ulkovaatteissa, jota ihmettelin. Itsekin olin pukeutunut liian kevyesti (autoilijan tapa/virhe) tietämättä, että odotus on ulkona.

Ihmisiä kutsuttiin viiden minuutin välein ajanvarauksen perusteella sisään. Logistiikka sujui hyvin. Ihmiset pitivät ulkona hyvin etäisyyttä. Aikataulu piti. Ulkona oli myös yksittäisiä tuoleja.

Ulko-ovessa oli infolappu siitä miten sisäänkutsu toimii. Kaikki eivät malttaneet tai huomanneet lukea sitä, vaan rynnivät ovelle, joka oli tietty lukossa.

Menin sanomaan tapani mukaan (olen erikoissairaanhoitaja), miten homma toimii. Vastaukset eivät sovi lehden palstoille painettaviksi.

Päästyäni sisälle takki pois ja rokotettavaksi.

Homma sujui hyvin. Iloiset työntekijät. Hyvä ohjaus lepohuoneeseen, jossa 15 minuutin odotus ennen poistumista.

Takki päälle ja autolle. Kiitokset vahtimestareille.

Auton peruutuksessa ruudusta oli vähän hankaluutta, koska en hahmottanut lumivallia auton takana. Taas pysäköinninvalvoja viittoi minulle ohjeita. Peruutus onnistui ja seuraava auto sai parkkipaikan.

Seija Vuorenoja erikoissairaanhoitaja, eläkeläinen (Vajaat 40 vuotta Vantaan sosiaali- ja terveyden- huollossa työskennellyt)

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut