Mielipide | Miksi hoitajien saamat lisäedut herättävät ihmetystä? – "Monet muut ammattikunnat ovat nauttineet vuosikymmeniä työsuhde-eduista"

Monet muut ammattikunnat kuten koodarit ovat nauttineet vuosikymmeniä työnantajien tarjoamista työsuhde-eduista ja meidän mielestämme hoitajat ansaitsevat saman, kirjoittaja toteaa.

Tiina Örn kirjoitti mielenkiintoisen artikkelin sote-alan uusista toimijoista ja hoitajien uusista mahdollisuuksista. Artikkelissa käsiteltiin Gubbe Pro:ta – alan uutta toimijaa, joka tarjoaa hoitajavälitystä perushoidon tarpeisiin.

Vaikka artikkeli korosti yrityksen tarjoamia aktiivisuuspalkintoja, kuten hotellielämyksiä ja puhelimia, on tärkeää mainita että Gubbe Pro pyrkii myös tarjoamaan valtakunnallisesti kilpailukykyisen palkan.

Maksamme esimerkiksi lääkehoitoluvalliselle sairaanhoitajalle perusvuorosta pääkaupunkiseudulla noin 20 euroa tunnissa. Laajempana missionamme on lisätä hoito- ja vanhustyön arvostusta ja kiinnostusta alalle.

Aktiivisuuspalkinnot ovat moderni lisäetumme lähi- ja sairaanhoitajille. Monet muut ammattikunnat kuten koodarit ovat nauttineet vuosikymmeniä työnantajien tarjoamista työsuhde-eduista ja meidän mielestämme hoitajat ansaitsevat saman.

Miksi asia herättää silti ihmetystä? Uskomme, että hoitoala tarvitsee ravistelua ja vain uusilla keinoilla voidaan tuoda helpotusta hoitajapulaan.

Ville Mikkonen Director, GubbePRO

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut