Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Ovatko äänestämisen käytännöt hygieeniset? – "Kertakäyttöhanskat, mustekynä ja liimapuikko olisi kannattanut ottaa mukaan"

Kirjoittajan mielestä ennakkoäänestyspaikan järjestelyissä olisi parantamiseen varaa.

Kävin ennakkoäänestämässä Korson Lumossa. Äänestyskopissa oli muutamia lyijykyniä, siis äänestäjien yhteiskäytössä. Olin varannut oman kynän, kuten oli ohjeistettu.

Vaalivirkailija antoi äänestyslipukkeelle kirjekuoren, jossa ei ollut liimareunaa, vaan äänestäjä joutui yhteiskäytössä olevalla liimapuikolla sulkemaan kuoren. Käynti allekirjoitettiin yhteiskäytössä olevalla mustekynällä.

Onko niin, että säästölinjaa noudatetaan muutamassa pikku asiassa, kuten edellä mainituissa. Jos äänestäjä olisi halunnut oikein itseään suojata, niin kertakäyttöhanskat, mustekynä ja liimapuikko olisi kannattanut ottaa mukaan.

Eipä niistä etukäteen tiedotettu vaan kehuttiin, että äänestyspaikoilla on todella hyvin otettu kaikki asiat huomioon, ettei korona leviäisi.

Ihme, että oli sentään käsidesiä tarjolla.

Annoin ääneni näinkin