Mielipide | Ovatko äänestämisen käytännöt hygieeniset? – "Kertakäyttöhanskat, mustekynä ja liimapuikko olisi kannattanut ottaa mukaan"

Kirjoittajan mielestä ennakkoäänestyspaikan järjestelyissä olisi parantamiseen varaa.

Kävin ennakkoäänestämässä Korson Lumossa. Äänestyskopissa oli muutamia lyijykyniä, siis äänestäjien yhteiskäytössä. Olin varannut oman kynän, kuten oli ohjeistettu.

Vaalivirkailija antoi äänestyslipukkeelle kirjekuoren, jossa ei ollut liimareunaa, vaan äänestäjä joutui yhteiskäytössä olevalla liimapuikolla sulkemaan kuoren. Käynti allekirjoitettiin yhteiskäytössä olevalla mustekynällä.

Onko niin, että säästölinjaa noudatetaan muutamassa pikku asiassa, kuten edellä mainituissa. Jos äänestäjä olisi halunnut oikein itseään suojata, niin kertakäyttöhanskat, mustekynä ja liimapuikko olisi kannattanut ottaa mukaan.

Eipä niistä etukäteen tiedotettu vaan kehuttiin, että äänestyspaikoilla on todella hyvin otettu kaikki asiat huomioon, ettei korona leviäisi.

Ihme, että oli sentään käsidesiä tarjolla.

Annoin ääneni näinkin

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut