Mielipide: Nuoriso hilluu Martinlaakson ostoskeskuksen pysäköintitasanteella ja hylätty autokin sai lojua rusikoitavana paikalla liki kuukauden päivät

Kirjoittajan mukaan nuoriso juhlii Martinlaakson ostoskeskuksen pysäköintitasanteella. Siellä virui kuukauden ajan myös hylätty auto, joka ehti saada monenlaista käsittelyä ennen poisvientiään. Lukijan kuva

Kirjoittaja kysyy, kenelle pysäköintialueen valvonta kuuluu?

Kenen vastuulle kuuluvat Martinlaakson ostoskeskuksen pysäköintialueet?

Alatasolla ainakin talvella nuoriso piti hauskaa ja poltti mopon kumia minkä ehti. Siellä myös nautittiin alkoholijuomia, vaikka ikä ei varmasti kaikilla riittänyt, ja vaikka tuolloin korona riehui pahimmillaan, nuoriso huiteli ilman maskeja ja turvavälejä.

Nyt on juhlinta siirtynyt ylätasanteelle, siellä kokoonnutaan iltaisin ja viikonloppuisin, Viikonloppuisin menoon liittyy ”terästystä”. Eikä maskien käyttö edelleenkään ole tullut tutuksi.

Katolle ilmestyi nelisen viikkoa sitten auto, joka ei tuntunut kiinnostavan ketään. Kun autosta oli korjattu talteen kaikki, mitä siitä oli irtiotettavissa, ilmeisesti tasanteella aikaansa viettävät päättivät kääntää auton kyljelleen, jolloin tietenkin öljyt ja bensat valuivat ulos. Kiinteistöhuolto kävi levittämässä hiekat siinä toivossa, että bensa siihen imeytyisi, minkä jälkeen auto sai edelleen lojua kyljellään bensat allaan.

Onneksi kenellekään ei tullut mieleen sytyttää autoa tuleen, ennen kuin se viime torstaina lopulta hilattiin pois.

Osa P-tasanteen juhlijoista tulee paikalle autolla. Eikö turvakameran kuvista saataisi selville, keitä siellä oikein riehuu?

Huolestuneen asukkaan puolesta Seija Seppälä

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut