Mielipide: Kultarikontiellä Tikkurilassa odotellaan yhä kevyen liikenteen väylän päällystämistä – vuosi kulunut kerrostalojen valmistumisesta

Tikkurilassa sijaitsevan Kultarikontien varteen valmistui omistuspohjaisia kerrostaloja. Kävely- ja pyörätie on edelleen päällystämättä, vaikka aikaa on kulunut reilu vuosi.

Rakennuttaja sai varmaan asuntojen myynnistä hyvät rahat, ja Vantaan kaupunki sai toivottuja hyviä veronmaksajia.

Kärsijöitä ovat jälleen kerran nämä kovalla rahalla asunnon ostaneet veronmaksajat, joita niin kovasti tänne Vantaalle kaivataan.

Jos väylän asfaltointi kuuluu Vantaan kaupungille, niin ihmettelen sitä, että kesäterassi Patioon saatiin asfaltti alta aikayksikön ja hyvä niin, mutta ei saa unohtaa näitä Kultarikontien asukkaitakaan, jotka kärsivällisesti ovat odotelleet työn loppuun saattamista reilun vuoden.

Hernetiellä on sama ongelma.

Kyllä tämä alkaa olla häpeällistä. Ei riitä, että Vantaalle saadaan houkuteltua veronmaksajia, heitä kuuluu myöskin kohdella niin, että he tuntevat olevansa tervetulleita ja jäisivät pysyvästi kaupunkiimme.

Ratikkahuumassa ei saa unohtaa asukkaita, ei uusia eikä vanhoja.

Keijo Mäntyharju

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut