Mielipide | Hakunila ei kiinnosta päättäjiä – jos ratikka ei toteudu, hylätään samalla Hakunilan kehittäminenkin

Vantaan valtuustolla on kirjoittajan mielestä nyt todellinen näytön paikka Itä-Vantaan kehittämisessä.

Säde Tahvanainen (sd.) totesi kirjoituksessaan (VS 24.6.), että Vantaan lähiöt tarvitsevat kehittämisohjelman. Hän myös mainitsi, että Hakunilan kehittäminen on jo vauhdissa, mikä Hakunilassa pitkään asuneelta tuntuu kyllä hieman liioittelulta.

Kaikki Hakunilan kehittämishankkeet ovat kytköksissä mahdolliseen ratikkaan, ja jos käy niin, että länsivantaalaisten kokoomuslaisten äänillä koko ratikka hylätään, samalla hylätään Hakunilan kehittäminen.

Hakunila ja sen kehittäminen maahanmuuttajien lähiönä ei kiinnosta päättäjiä, se on saatu huomata muun muassa ostoskeskuksen kohdalla. Omistuspohjan kirjavuus on hyvä tekosyy antaa kaiken rappeutua, ja juottola on helppo perustaa vähän huonompiinkin tiloihin.

Tässä on Vantaan valtuustolla todellinen näytön paikka, kehittyykö Itä-Vantaa vai jatkuuko vanha itä–länsi-vastakkainasettelu edelleen. Jos ratikka ei toteudu 2023, Hakunilan kehittyminen ei toteudu.

Hakunilalainen jo 30 vuotta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut