Mielipide | Korjausinvestointien tahti vanhus- ja vammaispalveluissa on ollut kohtuuttoman hidas

Paula Lehmuskallio kirjoitti Vantaan Sanomiin otsikolla "Simonkodissakin on vanhuksilla tukalan kuuma – nopea apu juuttui byrokratiaan". Kiitos huolen jakamisesta kaupunginvaltuutettu Lehmuskalliolle (kok.).

Tämä kesä on jatkunut poikkeuksellisen helteisenä. Rakennusten sisälämpötilat ovat monin paikoin nousseet sietämättömän korkeiksi. Tämä on ilman muuta rasittanut Vantaan eri hoivakodeissa asuvia asukkaita ja henkilökuntaa.

Valitettavasti Vantaan vanhus- ja vammaispalvelujen käytössä olevissa rakennuksissa viilennykseen käytetty tekniikka on puutteellista ja vanhanaikaista. Korjausinvestointien tahti on ollut kohtuuttoman hidas.

Hätäavuksi olemme hankkineet tiloihin tuulettimia ja viilennyslaitteita. Niitä ollaan saamassa vielä lisää.

Lisäksi kiinnitämme erityistä huomiota tilojen tuuletukseen, asukkaiden kevyeen pukeutumiseen, ulkoiluihin, nesteen saantiin ja jäätelöhetkiin.

Säälle emme voi mitään, ja mainitut toimenpiteet auttavat vain osittain, mutta teemme parhaamme asumis- ja työolosuhteiden saattamiseksi siedettävämmiksi.

Lea Laakso Vanhus- ja vammaispalvelujen vs. johtaja

Eija-Inkeri Kailassuo vs. Palvelupäällikkö

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut